foto: Lia Toby/Mirrorpix / Vida Press
"Viņš ir burvīgs!" - Zoja Kravica apstiprina attiecības ar populāru Holivudas aktieri
Zoja Kravica.
Slavenības
2022. gada 19. novembris, 06:18

"Viņš ir burvīgs!" - Zoja Kravica apstiprina attiecības ar populāru Holivudas aktieri

Jauns.lv

32 gadus vecā aktrise Zoja Kravica kļuvusi par žurnāla “GQ” jaunākā numura vāka varoni un sniegusi atklātu interviju. Viņa pastāstījusi par šķiršanos no vīra Karla Glusmana un apstiprināja, ka viņai ir romantiskas attiecības ar aktieri Čeningu Tatumu, kuru mīļi dēvē par Čenu.

Šī gada laikā Zoja ir paspējusi ļoti daudz: viņa spoži atveidoja Kaķsievietes lomu jaunajā “Betmena” filmā, kļuva par režisori un scenārija autori savai jaunajai filmai “Pussy Island”, un vēl atrada laiku privātajai dzīvei – izveidojot romantiskas attiecības ar Holivudas smukulīti Čeningu Tatumu.

Zoja Kravica un Čenings Tatums

gallery icon

Zoja ir slavenu vecāku meita, viņas tētis ir mūziķis Lenijs Kravics, bet mamma – aktrise Liza Boneta.

“Tas ir pilnīgi normāli nodarboties ar ģimenes biznesu,” sacīja Zoja. Aktrise atzina, ka viņu ļoti sarūgtinājusi seriāla “High Fidelity” slēgšana, kurā viņa atveidoja galveno lomu. Seriāls uzrādījis labus reitingus, tāpēc projekta slēgšana bijis nepatīkams pārsteigums daudziem. Lai gan 2020. gadā debitējušo TV šovu atcēla pēc vienas sezonas, Zoja aizvien uzskata, ka “tā bijusi liela kļūda”.

“Ja tu kaut ko dari, un tas ir slikti un nevienam nepatīk, tad tam ir jēga. Bet, kad cilvēki cer uz turpinājumu, tas ir skumji,” pasūdzējusies aktrise.

Jautāta par šķiršanos, Zoja atzina, ka “romantizējusi” ģimenes dzīvi, taču sapratusi, ka tas viņai neder.

“Es iemācījos domāt par to, kas es esmu un ko es vēlos. Tu satiec kādu brīnišķīgu cilvēku, un viņš grib tevi apprecēt, un tajā nav nekā slikta. Ja nav nekā slikta, tad kāpēc jums to neizdarīt? Tu viņu mīli un jūs apprecaties. Ir grūti sev uzdot jautājumu: “Varbūt es negribu to, kas man būtu jāvēlas: laulību, bērnus, to visu. Es nezinu, vai es to vispār vēlos.” Tas ir neērts jautājums, īpaši sievietei,” atzinusi Zoja.

Atgādināsim, ka viņa 2019. gadā Kravica apprecējās ar aktieri Karlu Glusmanu, bet jau pēc 18 mēnešiem pāris izšķīrās.

foto: CAMERA PRESS/ED/CE/Kevin Tachman/amfAR / Vida Press
Zoja Kravica un Karls Glusmans 2017. gadā.

Taču savās jaunajās attiecībās ar “Magic Mike” zvaigzni Čeningu Tatumu viņa ir laimīga. Tatumu Zoja mīļi dēvē par Čenu un intervijā ir palielījusies ar dāvanu no mīļotā – smaragda gredzenu.

Zoja Kravica un Karls Glusmens

gallery icon

“Viņš ir brīnišķīgs cilvēks. Viņš man liek smieties. Mēs abi ļoti mīlam mākslu, sarunas par mākslu un visa jaunā izzināšanu. Mums patīk kopā skatīties filmas un pēc tam tās analizēt,” pastāstījusi aktrise.

“Neatkarīgi no tā, vai viņš man gatavo tēju, ielej man dzērienu, gatavojas savest kādu formā vai ko citu – viņš tiešām ir mans aizstāvis, un tas tiešām ir brīnišķīgi un jauki. Domāju, ja jūs kopā varat paveikt kaut ko līdzīgu, tā ir laba pārbaude attiecībām. Mēs to esam izturējuši,” norādījusi Zoja Kravica, atzīstot, ka abi ar Tatumu savas attiecības sākotnēji slēpuši paparaci pārmērīgās uzmanības dēļ.

“Jūs vēlaties to paturēt noslēpumā pēc iespējas ilgāk. Lai nebūtu jādomā par to, ko pasaule par to domās,” paskaidrojusi Zoja.

Tatuma un Kravicas romantiskās attiecības aizsākās, kad abi kopā strādāja pie Zojas debijas režijā – filmas “Pussy Island”. Topošā režisore Tatumam piedāvājusi galveno lomu savā filmā. 2021. gada septembrī abi pirmo reizi apmeklēja “Met Gala” balli jau kā pāris.