foto: Bob Grey / BACKGRID/ Vida Press
Influenceris Oli Londons, kurš sevi pārveidoja par korejiešu sievieti, tagad atkal grib būt britu vīrietis
Oli Londons, kurš sevi pārveidoja par korejiešu sievieti, atkal vēlas kļūt par britu vīrieti. Pirmais solis pretī pārmaiņām jau sperts – noskūti mati.
Slavenības
2022. gada 15. novembris, 07:16

Influenceris Oli Londons, kurš sevi pārveidoja par korejiešu sievieti, tagad atkal grib būt britu vīrietis

Jauns.lv

Oli Londons (32) ir britu interneta personība, dziedātājs un aktieris. Londons ir pazīstams, pateicoties savām neskaitāmajām plastikas operācijām, kuru rezultātā viņš vēlējās kļūt maksimāli līdzīgs Džiminam no dienvidkorejiešu puišu grupas “BTS”, bet pēc tam gribēja pārtapt par korejiešu sievieti.

Oli Londons ir dzimis Anglijā. Viņa interese par dienvidkorejiešu  kultūru aizsākās 2013. gadā, kad viņš pārcēlās uz šo zemi, lai tur kādu laiku mācītu angļu valodu.

Interneta personība Oli Londons pirms un pēc pārvērtībām

gallery icon

Londona partnere korejiete viņam iemācījusi daudzas vietējās frāzes, taču, kā apgalvo pats influenceris, viņš savas sliktās atmiņas dēļ aizmirsis gandrīz visu, kas viņam iemācīts. Londons sācis pētīt arī šīs valsts kultūru un iepazinis daudzas Dienvidkorejas mūzikas grupas. Viņam īpaši iepatikusies puišu grupa "BTS", un viņš vēlējies līdzināties tās dalībniekam Džiminam.

Jau tajā pašā gadā Oli Londons sāka veikt plastiskās operācijas, lai līdzinātos savam elkam. Par Džimina seju influenceris tolaik teica: “Var redzēt, ka gadu gaitā viņš ir mainījies. Bet viņam ir ļoti apaļa, bērnišķīga seja, pašas skaistākās acis un smaids.”

2021. gadā Praida mēnesī Oli Londons paziņoja, ka nepieskaita sevi par piederīgu nevienam dzimumam un vēlas, lai viņu uzrunātu vietniekvārdā “viņi”. Uz šādu soli viņu iedvesmojis elks Džimins.

Bet jau šā gada maijā Londons publiski atzinās, ka ir transsieviete – sieviete, kas iesprostota vīrieša ķermenī. Viņš paziņoja, ka turpinās veikt plastiskās operācijas, lai līdzinātos grupas “Blackpink” dalībniecei Rozē.

Savukārt šā gada oktobrī viņš intervijā “E! News” paziņoja, ka vēlas atgriezties pie savām saknēm un mainīt sevi atpakaļ par bioloģisku vīrieti. Arī savā “Instagram” kontā Oli Londons vairs nelieto dzimumam nepiederīgo “viņi”, bet sevi atkal mudina saukt vietniekvārdā “viņš”.  Oli Londons izteicies, ka ir kristietis, un esot pārliecināts - Dievs vēlas viņu atkal pievērst dzimumam, ar kādu viņš ir nācis pasaulē.

32 gadus vecajam influencerim ir veiktas 32 plastikas operācijas. Sešas reizes viņam ir koriģēts deguns, veikta acu plakstiņu operācija, sejas ādas savilkšana, uzacu pacelšana un vēl neskaitāmas citas. Viņš pat ir veicis injekcijas ādas balināšanas nolūkos.

No visa plašā operāciju klāsta 18 viņš veicis, lai padarītu sevi līdzīgu korejiešu sievietei. Ar sešiem mēnešiem sievietes tēlā gan viņam ir pieticis...

“Es vairs neesmu transpersona un esmu atgriezies, lai dzīvotu kā vīrietis. Būšu pateicīgs, ja visi respektētu manu jauno vietniekvārdu – viņš,” Oli Londons rakstīja savā “Twitter” blogā.

Viņš atzinis, ka sevis identificēšana ar “transrasu pārstāvi” bijusi viņa kļūda, un viņš vēlas pārtapt atpakaļ britu vīrietī.

“Pirms sešiem mēnešiem man tika veiktas sejas feminizācijas operācijas, vienpadsmit vienā dienā. Man mainīja kaulu struktūru. Es pieaudzēju matus, mainīju garderobi, sāku lietot kosmētiku, likvidēju apmatojumu [uz ķermeņa],” amerikāņu ziņu kanālam pastāstījis Oli Londons.

“Es to izdarīju, jo domāju, ka tas mani padarīs laimīgu. Tobrīd jutos laimīgs, bet pārdomu periodā jutu, ka dzenos pēc laimes. Būt sievietei nav priekš manis,” piebilda Londons.

Plastikas operācijās Oli Londons iztērējis vairāk nekā 150 000 ASV dolāru.

Nesen Oli noskuvis matus uz nullīti, to uzskatot par sava ceļa sākumu, lai atkal kļūtu par vīrieti.

Tagad influenceris sola, ka turpmāk vairs neaizrausies ar plastikas operācijām. Visas augšminētās viņš esot veicis “savos apsēstības pilnajos meklējumos, tiecoties pēc pilnības”.

Sarunā ar telekanāla “Fox” reportieri Oli Londons nokritizējis amerikāņu skolas, vainojot tās pie visa, ka jaunieši tagad nevarot vien izlemt, kādu dzimumu sev izvēlēties.

“Es saprotu, ka tā bija liela kļūda un gribu atkal būt zēns,” atzinies influenceris. “Bet nav arī nekāds brīnums, ka tādi cilvēki kā es un jaunieši vēlas mainīt dzimumu, jo mums skolās šajā valstī tas tiek pasniegts kā kaut kas normāls.”

“Bērniem jau no mazotnes, dažkārt jau no piecu gadu vecuma, stāsta, ka ir pareizi mainīt dzimumu, ir pareizi nēsāt svārkus, un zēnam ir pareizi lietot dzimuma neitrālo tualeti, tā pakļaujot riskam meitenes,” viņš piebilda.