foto: BACKGRID/ Vida Press
Madonnas meita Lurdesa seko slavenajai mammai publiskajā izģērbšanas kārē
Madonnas meita Lurdesa jaunajā mūzikas videoklipā.
Slavenības
2022. gada 11. novembris, 11:11

Madonnas meita Lurdesa seko slavenajai mammai publiskajā izģērbšanas kārē

Jauns.lv

Teiciens par to, ka ābols no ābeles tālu nekrīt, laikam gan nav izdomāts veltīgi. Popmūzikas karalienes Madonnas meita Lurdesa Leona ar pseidonīmu Lolahol izdevusi jaunu mūzikas videoklipu, un tajā redzams, ka jauniete cenšas būt tāda pat provokatore kā viņas slavenā mamma.

Lurdesa Leona savā jaunajā provokatīvajā mūzikas videoklipā nepārprotami seko slavenās mammas pēdās.

Madonnas meita Lurdesa jeb Lolahol videoklipā dziesmai “Cuntradiction”

gallery icon

26 gadus vecā jauniete savu mūzikas karjeru uzsāka šā gada sākumā, izdodot debijas singlu ar savu jauno skatuves vārdu Lolahol, kas ir atvasināts no viņas bērnu dienu iesaukas Lola.

Trešdien Lurdesa laidusi klajā jaunu singlu, un droši var teikt, ka ar savu pieeju viņa ir pārņēmusi stafeti no savas šokēt mīlošās mammas Madonnas.

Savā jaunajā mūzikas videoklipā dziesmai “Cuntradiction”,  viņa ir redzama jājam zirga mugurā pavisam miniatūrā bikini, kas darināts no aukliņām.

Arī citās videoklipa epizodēs Lurdesa atgādina savu mammu. Kādā no ainām jaunā dziedātāja grauž ābolu, šūpojas virvēs un pieticīgi ģērbta guļ uz dzīru galda.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Pērn sarunā ar žurnāla “Interview Magazine ” reportieri Lurdesa – kura iepriekš aizrāvās ar dejošanu un modeles gaitām – atzina, ka neredz sevi veidojam karjeru mūzikā līdzīgos apmēros, kā to daudzas gadu dekādes darījusi topu virsotnes iekarojusī mamma.

Madonnas meita Lurdesa Ņujorkas modes nedēļas skatē

Madonnas meita Lurdesa bija modele Ņujorkas modes nedēļā notiekošajā „Gypsy Sport” skatē.

gallery icon

Lurdesa sacīja: “Godīgi sakot, aktieri mani kaitina, un es nespēju būt viņiem līdzās. Runājot par mūziku, es varu dziedāt. Bet mani tas neinteresē. Varbūt tāpēc, ka tas ir pārāk tuvu mājas atmosfērai.”

Lurdesa ir Madonnas un kubiešu izcelsmes dejotāja un fitnesa trenera Karlosa Leona meita.

Madonnai ir vēl pieci citi bērni, to skaitā 22 gadus vecais Roko, kura tēvs ir dziedātājas otrais vīrs kino režisors Gajs Ričijs.

Popzvaigznei ir arī četri adoptēti bērni – Deivids (17) un Mērsija (16), kā arī deviņus gadus vecas dvīnes Stella un Estere.

Madonna un viņas meita Lurdesa zīmola „Alexander Wang” modes skatē

gallery icon

Karloss Leons ar meitu Lurdesu

gallery icon

Madonnai – caurspīdīga kleita, Lurdesai – caurspīdīgs topiņš

gallery icon