foto: Larry Marano/Shutterstock/ Vida Press
Tēvs varonis. Niks Kanons gaida divpadsmito bērnu!
Niks Kanons.
Slavenības
2022. gada 4. novembris, 16:16

Tēvs varonis. Niks Kanons gaida divpadsmito bērnu!

Jauns.lv

Reperis Niks Kanons atkal gatavojas kļūt par tēvu. Mūziķis kopā ar partneri Alisu Skotu ir mazuļa gaidībās. Nikam šis būs jau divpadsmitais bērns!

Reperis Niks Kanons un modele Alisa Skota ir sava otra kopīgā bērna gaidībās.

Pāris ceturtdien “Instagram” atrādīja Alisas Skotas kailfoto, kas uzņemts, esot vannā, un ir redzams, ka modele atkal ir mātes cerībās.

Attēlā Niks sniedz skūpstu uz savas partneres augošā vēdera.

“Šis ir neticami skaisti!” – sajūsminājās viens fans.

Otrs rakstīja: “Skaista bilde, apsveicu!” Bet trešais piebilda – “Tik skaisti, apsveicu, Alisa”.

“Tas ir tik sasodīti mīlīgi,” par gaidāmo Kanonu ģimenes pieaugumu līdzi priecājās nākamais.

Niks Kanons un viņa bērni

gallery icon

Ziņa par Alisas un Nika gaidāmo mazuli seko gadu pēc tam, kad pāris zaudēja savu dēlu Zenu. Mazulim pirmajos dzīves  mēnešos tika konstatēts smadzeņu audzējs, un puisēns grūtajā cīņa zaudēja.

Meraija Kerija ar bērniem atpūšas Francijas kūrortā

gallery icon

Nikam Kanonam ir 11 gadus veci dvīņi Monro un Morokans, kuri nākuši pasaulē viņa laulībā ar dziedātāju Meraiju Keriju. Viņam ir trīs bērni ar modeli Britāniju Belu – Goldens “Saigons” (5), Poverfula Kvīna (1), Raizs Mesija (1 mēnesis). Mūziķim ir dvīņi Zions un Ziljons (1), kurus dāvājusi Abija De La Rouza, kas līdzīgi, kā Alisa Skota, šobrīd ir gaidībās ar mūziķa nākamo bērnu (viņam jābūt pēc skaita vienpadsmitajam). Alisa ir mamma arī Kanon  pāragri mirušajam dēlam Zenam (2021.g. jūnijs - 2021.g. decembris). Vienu dēlu reperim dāvājusi modele Bre Tiesi. Ledženderijs Lovs pasaulē nāca šā gada jūnijā. Savukārt vienu meitu mūziķim dāvājusi arī modele LaNiša Koula. Oniksa Aiza piedzima šā gada septembrī. Reperis atzīst, ka visas grūtniecības bijušas plānotas un bērni gaidīti, un viņa attiecības ar dažādajām bērnu mātēm esot veselīgas un labprātīgas no abām pusēm.