foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Ambera Hērda izdzēš savu "Twitter" kontu. Jo bijušais mīļotais Īlons Masks pārņem tā vadību?
Aktrise Ambera Hērda.
Slavenības
2022. gada 3. novembris, 18:42

Ambera Hērda izdzēš savu "Twitter" kontu. Jo bijušais mīļotais Īlons Masks pārņem tā vadību?

Jauns.lv

Aktrise Ambera Hērda esot izdzēsusi savu "Twitter" kontu pēc tam, kad viņas bijušais draugs uzņēmējs Īlons Masks pārņēmis šīs sociālās saziņas vietnes vadību.

Šobrīd nav skaidrs, vai filmas “Aquaman” zvaigzne pati deaktivizējusi savu sociālo mediju kontu vai arī koncerna “Tesla” izpilddirektors ir pielicis savu roku pie šī konta likvidēšanas.

Aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks

Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa, aktrisei Amberai Hērdai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru miljardieri Īlonu ...

gallery icon

Ziņu par Amberas Hērdas konta dzēšanu izplatījis kāds “Twitter” lietotājs, kurš pievērsis uzmanību šim faktam, kas ir apzināts lēmums vai arī savāda sagadīšanās. Kopš šī vēstījuma izplatīšanās soctīklos internetā izskanējušas dažādas teorijas par to, kāpēc Amberas “Twitter” konts šobrīd ir dzēsts.

Vairāki soctīklu lietotāji izsaka minējumus, ka Holivudas zvaigznes Džonija Depa bijusī sieva dzēsusi savu kontu, lai “SpaceX” dibinātājam nebūtu piekļuves viņas privātajiem vēstījumiem.

Ambera Hērda filmas „Akvamens” pirmizrādes vakarā un tērps „Valentino” augstās modes skatē

gallery icon

Turpretī citi ir pārliecināti, ka tas ir Masks, kurš izdzēsis viņas kontu, jo tā nevar būt nejaušība, ka Amberas “Twitter” lapa pazūd uzreiz pēc miljardiera stāšanās jaunā vadītāja amatā.

“Hmm, izskatās kāda negribēja, lai viņas bijušajam draugam būtu pieejams viņas konts un tiešā saziņa,” norādījis portāla TMZ bijušais darbinieks un galvenais liecinieks Hērdas apmelošanas lietā Morgans Tremeins.

“Es domāju, ka viņa izdzēsa savu kontu, jo nevēlas, lai viņš redzētu, cik daudz attiecību viņai ir,” piebilda kāds cits sociālo mediju lietotājs.

Hērda un Masks satikās no 2016. gada līdz 2018. gadam. Pāris uz īsu brīdi pašķīrās, bet pēc tam deva šīm attiecībām otru iespēju.

Ambera Hērda un Īlons Masks pusdieno

Holivudas zvaigznes Džonija Depa šķirtā sieva aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks 2017. gada jūnijā redzēti ieturam pusdienas „Sweet ...

gallery icon

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.

gallery icon