foto: Publicitātes
Top jauns seriāls "Apsūdzēti mīlestībā", kas pulcē talantus no Latvijas, Lietuvas un Ukrainas
TV
2022. gada 2. novembris, 15:04

Top jauns seriāls "Apsūdzēti mīlestībā", kas pulcē talantus no Latvijas, Lietuvas un Ukrainas

Jauns.lv

Košs aktieru ansamblis un ne mazāk raiba filmēšanas komanda no Latvijas, Ukrainas un Lietuvas uzsākuši darbu pie jaunas drāmas "Apsūdzēti mīlestībā", kas būs emocionāls stāstījums par smagiem likteņiem, sarežģītiem raksturiem un ceļojumu pa mīlestības līkločiem.

"Apsūdzēti mīlestībā" stāsta centrā būs kāda bārene, kas dzīvo piejūras pilsētā Latvijā un ir līdz ausīm iemīlējusies prestižas viesnīcas mantiniekā, kurš tēva parādu dēļ apprecas ar citu, savukārt galveno varoni pret viņas gribu ar varu apprecina ar sadistisku policijas iecirkņa vadītāju. Kad visu nodotā meitene mēģina aiziet no dzīves, viņas liktenī iejaucas cilvēks, no kura to neviens negaidīja.

Seriāla veidotāji sola iepriecināt skatītājus ar aizraujošu un dažādiem notikumiem bagātu sižetu, kas ietver policijas aizturēšanas, fizisku izrēķināšanos, pakaļdzīšanās ainas, auto avārijas, naidu un intrigas,  kā arī, protams, pašu galveno – mīlestību.

Šobrīd seriāla filmēšana rit pilnā sparā, pulcējot ļoti daudzveidīgu un multinacionālu komandu, kas atspoguļosies arī sižetiskajā līnijā.

Aktieru vidū visplašāk pārstāvēti Latvijas aktieri. Seriāla veidotāji uzsver, ka galvenās lomas atveidotāja Katrīna Blaua ir īsts atklājums, bet līdzās viņai citas nozīmīgas lomas iedzīvinās Dainis Grūbe, Artis Jančevskis, Gunta Virkava, Henrijs Arājs, Agris Krapivņickis, Dita Lūriņa, Imants Strads, Ainārs Ančevskis, Dārta Daneviča, Maksims Busels un Tom J. Benedict.

Aktieru kolektīvā darbojas arī kolēģi no Lietuvas. Simons Mozura Latvijas skatītājiem ir pazīstams ar lomu seriālā “Rīgas vārti”, bet Rids Žirgulis un Gabija Jaraminaite ir Lietuvā plaši atpazīstami kino un teātra aktieri. No Ukrainas seriālā svarīgas lomas atveidos divi aktieri ar ievērojamu pieredzi populārākajos pašmāju seriālos - Vitālijs Sali un Anna Lebedeva.

“Apsūdzēti mīlestībā” režisors ir ukrainis Nikolajs Peļihovs, kurš strādājis pie tādiem seriāliem kā “Avantūra diviem”, “Mentu kari. Harkiva”, “Trumpja vieta” un citiem. Tāpat arī jāizceļ galvenais operators Markijans Kanjuka, kura darbs filmā “Crazy Beekeepers“ šogad piedalījās Kannu kinofestivālā.

Seriāla scenārija autore Tatjana Gnedaša ir daudzu skatītāju iemīļotu seriālu autore un uzņēmuma “Artforms Production” līdzīpašniece un producente. Līdz šim autore vairāk nekā desmit gadus ļoti veiksmīgi nodarbojusies ar seriālu un televīzijas satura ražošanu Ukrainā, kas demonstrēts populārākajos Ukrainas, Baltijas un citu valstu televīzijas kanālos.

Savukārt seriāla kostīmu mākslinieks Iljas Sahtara ir viens no Ukrainā zināmākajiem modes un stila ekspertiem, TV kanāla “Ukraina“ galvenais stilists un raidījuma “Kailais skaistums“ vadītājs.

Seriāla filmēšana noslēgsies jau novembrī, savukārt pie skatītājiem nākamās paaudzes televīzijā Go3 tas nonāks 2023. gada pavasarī. Vasaras beigās “Apsūdzēti mīlestībā“ demonstrēs arī kanālā TV3.