foto: John Nacion/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Botokss - par vai pret? Šovbiznesa zvaigžņu viedokļi
Keilija Kuoko.
Slavenības
2022. gada 25. decembris, 07:12

Botokss - par vai pret? Šovbiznesa zvaigžņu viedokļi

Žurnāls "Kas Jauns"

Daži dievina, daži nīst - botokss ir diskutabls jautājums, par ko strīdas arī dermatologi. No diskusijām neatturas pat slavenības.

Personīga izvēle

Hale Berija filmas „Kingsman: The Golden Circle” pirmizrādes vakarā

Hale Berija filmas „Kingsman: The Golden Circle” pirmizrādes vakarā.

gallery icon

Aktrise Hale Berija uzskata, ka botoksam ir jābūt personiskai izvēlei: “Tas katram ir jāizvēlas pašam. Negrasos sludināt, vai tas ir labi vai slikti, tikai pateikt, ka neatbalstu, ja to dara jauni cilvēki. Kad dzirdu meiteni runājam par botoksa lietošanu vēl pirms pilngadības, šķiet, manas smadzenes eksplodēs!”

Vaska figūras

Olīvija Vailda uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Kad intervijā aktrisei Olīvijai Vaildai tika jautāts, kādas skaistumkopšanas tendences viņai riebjas, viena no atbildēm bija – botoksa injekcijas: “Ak Dievs, man riebjas plastiskā ķirurģija. Filleri mani kaitina, un botokss liek visiem izskatīties pēc jocīgām vaska figūrām kā no Tiso muzeja. Negribu būt nosodoša, bet šī skaistuma tendence man riebjas.”

Nedrīkst pārspīlēt

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon

“Šķita, ka būšu pēdējā, kura izmēģina botoksu, bet es to tomēr izdarīju. Man bija sajūta, ka manas acis tik dziļi ir iegrimušas sejā, ka vairs neizskatos pati pēc sevis! Nepatīk man šīs lietas... Rūpes par sevi ir labas, bet daudzi pārspīlē,” uzskata aktrise Pamela Andersone. Tiesa, pēc Pamelas fotogrāfijām šķiet, ka viņa ir pārdomājusi.

Galvenais, lai justos labi

Draudzenes Drū Berimora un Kamerona Diaza

gallery icon

Kamēr aktrise Kamerona Diaza “nenosoda iemeslus, kas cilvēkiem liek justies labi”, viņa mudina, lai tiek izprasti šo procedūru patiesie iemesli: “Tās liek cilvēkiem justies labāk. Ja viņi tā jūtas, procedūra ir veiksmīga. Man personīgi nav problēmu, ka daudzos gadījumos botokss liek izskatīties, it kā būtu labāk izgulējusies vai maķenīt jaunākai.”

Radīsies atkarība

No pludmales līdz vīnogu laukiem: Selmas Haijekas košā dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

“Es neticu botoksam, īpaši – ja tas tiek lietots agrā vecumā,” uzskata aktrise Salma Haijeka. “Viņi sevi sabojā. Tiek apgalvots: ja tas tiks darīts laikus, tad nekad nebūs grumbu un krunku. Nē, tava seja nošļuks, un katru reizi būs nepieciešams vairāk un vairāk botoksa. Tāpēc, ja grasies to darīt, dari maksimāli vēlu.”

Patērē un dievina

foto: action press/ Vida Press
Olīvija Kolmena.

Britu aktrise Olīvija Kolmane ne tikai ir izmēģinājusi botoksu, bet arī ir pastāvīga tā patērētāja un dievinātāja: “Mīlu botoksu, bet injekcijas veicu tikai, kad zinu, ka starp lomām ir brīvāki laika posmi. Es vīram par to neteicu, un viņš sešu mēnešu garumā mani sauca par skaistuli. Kad atklāju skaistuma iemeslu, viņam tas šķita smieklīgi.”

Visi dara, un visi melo

Linda Evandželista - viena no 90. gadu pieprasītākajām supermodelēm

gallery icon

“Es biju pirmā, kura jebkad atzina, ka ir lietojusi botoksu. Mamma bija vīlusies. Kad teicu, ka to dara visi, viņa paziņoja: “Jā, bet viņi to neatklāj”. Tāpēc nu neredzu iemeslus, kādēļ lai tagad melotu,” paziņoja supermodele Linda Evandželista, kas arī publiski ir nožēlojusi šīs procedūras, kas neizbēgami sabojājušas bijušās skaistules seju.

Šur un tur

49 gadus vecā Robina Raita pludmalē izskatās tikpat labi kā meita

Šona Penna bijusī sieva, 49 gadus vecā aktrise Robina Raita ar meitu Dilanu (24) devusies atpūtā uz Meksiku, kur baudījušas ...

gallery icon

“Visi to dara! Nu labi, nevaru teikt, ka visi, jo nezinu to precīzi, bet es to daru tikai divas reizes gadā un nedaudz. Lielākoties sievietes lieto desmit vienības, un tās seju “iesaldē” līdz nekustīgumam. Man tā ir viena vienība šur un tur. Iespējams, nav gudri par to publiski runāt, bet es negrasos neko slēpt,” tieša ir aktrise Robina Raita.

Brīnišķīgi!

Aktrise Keilija Kuoko un tenisists Raiens Svītings

Aktrise Keilija Kuoko un tenisists Raiens Svītings apprecējās 2013. gada 31. decembrī. Nepilnus 2 gadus pēc kāzām Keilija vēlas laulību ...

gallery icon

Aktrise Keilija Kuoko arī ir no tām sievietēm, kura neslēpj “sveci zem pūra”: “Pirms vairākiem gadiem uztaisīju degunu. Un krūtis – labākā lieta! Nesen – fillerus kaklā. Lai cik ļoti vēlies mīlēt savu iekšējo es, atvainojos, tu vēlies arī izskatīties lieliski. Neuzskatu, ka tas būtu jādara vīrieša vai kā cita dēļ, bet, ja botokss liek justies pašpārliecinātai, tas ir brīnišķīgi.”