foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Krāpšana attiecībās. Seksskandāli slavenību gaumē
Dženifera Lopesa.
Slavenības
2022. gada 8. novembris, 05:46

Krāpšana attiecībās. Seksskandāli slavenību gaumē

Žurnāls "Kas Jauns"

Amerikāņu dziedātāja, grupas "Maroon 5" līdera Ādama Levina neuzticības skandāls ir izraisījis satraukumu un jautājumus par neuzticības jēdzieniem. Kurš no iesaistītājiem ir vainīgs, kur ir novelkama robeža, un kāds ir risinājums? Par to runā slavenības, kuras ir krāpušas un kuras ir piekrāptas.

Manipulācija kā attaisnojums

Sociālo mediju influencere Samnera Stoha 19. septembrī – tikai trīs dienas pēc tam, kad mūziķa Ādama Levina sieva modele Behati Prinslū paziņoja par savu grūtniecību, – uzņēma graujošu "TikTok" video.

foto: action press/ Vida Press
Behati un Ādams Levins.

Tajā bija ekrānšāviņi ar ziņām, kā Levins esot ar viņu “manipulējis”, lai ievilinātu gadu ilgā “mīlas” afērā. “Es biju jauna, es biju naiva. Ja godīgi, jūtos izmantota. Nepazīstu šo sabiedrību, tāpēc ar mani bija ļoti viegli manipulēt,” izteicās Samnera.

foto: TPG / BACKGRID/ Vida Press
Samnera.

Viņa apgalvoja, ka vēl šā gada jūnijā 43 gadus vecais mūziķis viņai esot sūtījis ziņu ar jautājumu, vai viņš bērnu drīkstot nosaukt Samneras vārdā. Ādama atbilde bija apņēmības pilna: “Es uzņemos pilnu atbildību. Mēs tiksim tam pāri. Un mēs to izdarīsim kopā.”

Tagad stiprāka komanda

Mūziķe Fērdžija atzīst, ka ir bijis smagi būt iesaistītai sava toreizējā vīra Džošs krāpšanas skandālā.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Fērdžija un Džošs.

Īpaši tāpēc, ka tas bija tikai deviņus mēnešus pēc abu kāzām. “Kad pārdzīvojat sarežģītus laikus, tie jūs kā vienību padara stiprāku. Nu mūsu mīlestība ir vēl dziļāka. Nenoliedzami, esam spēcīgāki. Mēs risinām, mēs komunicējam. Sarunas ir būtiskākās,” tā viņa apgalvoja 2012., bet 2017. gadā paziņoja par šķiršanos.

Brīva no aizspriedumiem

Mediji uzskatīja, ka aktieru Megas Raienas un Rasela Krova afēra ir iemesls tam, ka aktrise 2000. gadā izšķīrās ar aktieri Denisu Kveidu.

foto: Frank Connor/Bel-Air/Castle Rock/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Mega Raiena un Rasels Krovs.

Tas nekas, ka Mega uzzināja, ka pats Kveids lielāko laulības daļu ir bijis neuzticīgs: “Mans laiks kā vieglprātīgai sievietei bija diezgan interesants. Lai cik sāpīgi bija, tas bija arī atbrīvojoši. Man nebija jāsatraucas par to, ko domā citi.”

foto: CAMERA PRESS/Michael Smith/NEWSMAKERS / Vida Press
Mega Raiena un Deniss Kveids.

Bez sevis šaustīšanas

Arī aktrisei Evai Longorijai nav sveša neuzticība.

Eva Longorija tikusi pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā

Seriāla “Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija tikusi pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā – pirmdien viņa Losandželosā piedalījās svinīgajā atklāšanā, atrādot ...

gallery icon

“Sabiedrība parasti uzskata, ka vaina ir sievietē – ka viņa ir krāpta tāpēc, ka pietiekami neapmierināja vīrieti. Kāpēc krāpšanas iemeslam ir jābūt saistītam ar mani? Tas nav par to, ko viņš ir izvēlējies. Jā, domāju, ka neesmu gana seksīga, gana skaista un gudra. Bet tā nedrīkst domāt, tā tu pati sev dari pāri.”

Krāpšanai nav attaisnojuma

Komiķis Kevins Hārts pats ir bijis pieķerts krāpšanā un ne minūti to nav noliedzis.

foto: action press/ Vida Press
Kevins Hārts ar sievu Eniko.

"Neraugoties uz to, kā tas notika un kas bija iesaistītie, es esmu vainīgs. Es kļūdījos. Biju bezatbildīgs. Nav citu argumentu. Tas ir Kevina Hārta stulbākais mirklis. Manas dzīves pazemojums. To atzīstot, pats saklāji sev gultu, pats tajā arī guli.” Viņam paveicās, ka sieva Eniko tic otrajām iespējām.

Emocionālā krāpšana ir ļaunāka

Savos memuāros "Open Book" mūziķe Džesika Simpsone ir aprakstījusi savu “emocionālo afēru” ar aktieri Džoniju Noksvilu laulības laikā ar Niku Leisiju.

foto: Vida Press
Džesika un Niks.

“Man emocionālā afēra ir sliktāka par fizisko,” atzinusi Džesika. Viņa esot pārāk lielu akcentu likusi uz atturēšanos no seksa pirms laulībām: “Pēc seksa sapratu, ka nozīmīgākā ir emocionālā daļa. Un man ar Džoniju tā bija, kas šķiet lielāka laulības nodevība nekā pats sekss.”

foto: London Entertainment/Shutterstock/ Vida Press
Džonijs Noksvils un Džesika Simpsone.

Lopesa uzmundrina

Arī aktrise, mūziķe Dženifera Lopesa reiz ir stāstījusi, kā tikt pāri faktam, ka esi bijusi piekrāpta: “Galvenais – ir jāsaprot, ka vaina nav tevī. Kad kāds krāpj, tas ir par viņu, par viņa nepilnībām, nevis ka kaut kas kaiš piekrāptajam. Tas ir viņa ego, kaut kāda nepiepildījuma sajūta, kas liek tā rīkoties. Un nevis tāpēc, ka ar tevi nebija pietiekami.”

Dženifera Lopesa “American Music Awards” ceremonijas vakarā 2020. gada novembrī

gallery icon