Grand Hotel Kempinski Riga aicina uz vakariņām ar "Michelin" šefpavāru
Trakā pasaule

Grand Hotel Kempinski Riga aicina uz vakariņām ar "Michelin" šefpavāru

Reklāmas projekts

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai, šajā nedēļas nogalē, 14. un 15. oktobrī, bārā un restorānā Stage 22, notiks vakariņas ar šefpavāru no Spānijas, Viktoru Martinu (Trigo, 1* Michelin). Ēdienkarte sastāv no 7 ēdieniem un atklās Spānijas labākās gastronomijas tradīcijas, ar izsmalcinātiem vīniem ko piemeklējis Latvijas vīnzinis Gints Sniedze.

Grand Hotel Kempinski Riga aicina uz vakariņām ar ...

Vakariņas atklās ar Amuse bouche, kas speciāli izstādāts par godu Kempinski Riga jubilejai. Kā aukstā uzkoda — maigs biešu ''Salmorejo'', no karstām delikatesēm — heks ar kalmāru, liellopa cīpsla ar turku zirņiem un citas gaļas delikateses. Vakariņu saldais ēdiens būs lakrica ar aitu jogurtu un vanīlu.  

"Šefpavāra izstrādāta ēdienkarte Grand Hotel Kempisnki Riga jubilējai — tas ir veltījums Spānijas reģionu gastronomijas daudzveidībai. Saulē kaltēti sulīgi tomāti, maiga ibērijas cūkgaļa, kas atklājas kopā ar vīna rūgtumu — tā ir tikai neliela sastāvdaļa pilnvērtīgam kulinārijas ceļojumam, " — dalās šefpavārs Viktor Martin.  

"Projekts Stars on the Stage" tika uzsākts trīs gadus atpakaļ, lai viesiem sniegtu vienreizēju gastro-pieredzi no atzītiem Michelin šefpavāriem no visas pasaules. Šajā rudenī mēs iepazīsim spāņu reģionus, to tradīcijas, kultūru un virtuvi baudot īpaši izstrādātu ēdienkarti," — papildina Grand Hotel Kempinski Riga PR un mārketinga vadītāja Jeļena Safronova.

"Michelin" vakariņas notiks piektdien un sestdien, 14. un 15. oktobrī, 17:00 un 20:00 katrā dienā. Vietu skaits ir ierobežots. Rezervēt galdiņu nepieciešams laicīgi zvanot +371 25480605 vai rakstot uz sales.riga@rekmpinski.com

''Torrezno''

Ibērijas Cūkgaļa

Karstās uzkodas

''Cocido''

Govs Cīpsla/ Sēnes/ Auna zirņi

Ibērijas Rīsi

Ibērijas cūkgaļa/ ''Arborio'' Rīsi/ Mājputnu Bulijons/ Vītināta Liellopa gaļa

Pamatēdiens

Heks

Pipari/ Kalmāri

Liellops

Kartupeļi/ Sezonas dārzeņi

Deserts

Lakrica

Aitas jogurts/ Ķirši/ Vaniļa