foto: SplashNews.com/ Vida Press
Ambera Hērda izmisīgi vēlējusies apprecēt Īlonu Masku
Ambera Hērda un Īlons Masks 2017. gada maijā.
Slavenības
2022. gada 9. oktobris, 11:55

Ambera Hērda izmisīgi vēlējusies apprecēt Īlonu Masku

Jauns.lv

Aktrisei Amberai Hērdai nav izdevies pārliecināt savu bijušo draugu uzņēmēju Īlonu Masku viņu apprecēt, apgalvo anonīms ģimenes draugs.

“Ambera izmisīgi centās apprecēties ar Īlonu, un viņa vēlējās izmantot tādu pašu stratēģiju kā savulaik pret Džoniju,” teikts anonīmajā ziņojumā, kuru citē vairāki ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

“Bet Amberas plāns neizdevās, jo Īlons atteicās viņu precēt,” norāda zinātājs.

Aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks

Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa, aktrisei Amberai Hērdai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru miljardieri Īlonu ...

gallery icon

Ambera vienmēr apgalvojusi, ka ar miljardieri Īlonu Masku sāka satikties pēc tam, kad bija izšķīrusies no Džonija Depa. “Karību jūras pirātu” zvaigzne gan allaž apgalvojis pretējo.

Tomēr pēc nepilnu gadu ilgas kopābūšanas Ambera un Īlons paziņoja par attiecību beigām.

Tolaik kāds pārim tuvs cilvēks slavenību žurnālam “People” sacīja, ka tas bijis Īlons, kurš ierosinājis šķiršanos.

Ambera Hērda un Īlons Masks pusdieno

Holivudas zvaigznes Džonija Depa šķirtā sieva aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks 2017. gada jūnijā redzēti ieturam pusdienas „Sweet ...

gallery icon

“Īlons strādā dienu un nakti. Tāda ir viņa dzīve, un viņš to mīl. Šobrīd viņš nevar būt attiecībās un tās izbeidza,” atklāja informācijas avots.

2017. gada novembrī intervijā žurnālam “Rolling Stone” Īlons nāca klajā ar atšķirīgu paziņojumu: “Es tikko izšķīros ar savu draudzeni. Jāatzīst gan, ka viņa ar mani izšķīrās vairāk nekā es ar viņu. Es domāju, ka biju patiešām iemīlējies, un tas ļoti sāpēja.”

Ir izteikts pieņēmums, ka Ambera pametusi Īlonu, tiklīdz sapratusi, ka viņš nevēlas ar viņu apprecēties.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon

Amberas un Īlona romantiskās attiecības aizsākās 2016. gada decembrī un beidzās jau pēc vairākiem mēnešiem.

Laikā, kad Ambera vēl bija kopā ar Īlonu, aktrise tēvs Deivids Hērds intervijā žurnālam “Grazia” apliecināja, ka meita vēloties apprecēties ar Īlonu Masku. 2017. gadā par Amberas plāniem viņš izteicās sekojoši: “Amberai un Īlonam ir ļoti nopietnas attiecības. Viņa ļoti labprāt apprecētos.”

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon

Deivids Hērds turpināja: “Viena no lietām, ko viņi vēlas, ir uzsākt kopdzīvi un nodibināt ģimeni. Viņi to plāno.” Vēlāk kāds Īlonam Maskam tuvu stāvošs cilvēks apstrīdēja šos izteikumus, norādot, ka viņiem neesot nekādu plānu par precēšanos.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon