„Met Gala” balles labāk un sliktāk ģērbtās, un gandrīz plikās! FOTO
Dženifera Lopesa, Kima Kardašjana ar vīru Kanje Vestu un Bijonsē.
Slavenības
2015. gada 5. maijs, 14:51

„Met Gala” balles labāk un sliktāk ģērbtās, un gandrīz plikās! FOTO

Jauns.lv

Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā ik gadus rīkoto „Met Gala” kostīmu balli mēdz dēvēt par glamūrīgāko tērpu parādi modes kalendārā. Biļete uz šo labdarības pasākumu maksā astronomisku summu – 25 000 ASV dolāru!

Pērn izsmalcinātā „Met Gala” kostīmu balle bija veltīta „old-school” elegancei, bet gadu pirms tam – pasākumā tika sumināta panku laika mode. Šogad balles devīze bija „Ķīna: caur spoguli”. Daudzas no zvaigznēm bija ņēmušas to vērā un savos tērpos ievijušas austrumu motīvus – kā, piemēram, popzvaigzne Rianna un aktrise Sāra Džesika Pārkere.

Vairākas no slavenajām dīvām centās padarīt pasākumu neizmirstamu ar savu visnotaļ pikanto tērpu izvēli, kas atsedza ļoti daudz kailas miesas. Dziedātāja Bijonsē uz „Meta Gala” balli ieradās kopā ar vīru reperi Jay-Z. Pasākumam viņa bija izvēlējusies ļoti pikantu tērpu no modes nama „Givenchy” kolekcijas. Slavenā dziedātāja uz sarkanā paklāja bija tikpat kā kaila. Pašas intīmākās vietas piesedza vien krāsaini dārgakmeņi, ar kuriem bija izšūts tērps.

Juteklisku modes nama „Versace” tērpu ar pūķi un bez apakšveļas zem tā bija izvēlējusies arī latino dīva Dženifera Lopesa.

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana, kura nekad nav kautrējusies izrādīt savu augumu, šoreiz bija izvēlējusies pikantāko tērpu, kādā jebkad apmeklējusi „Met Gala” balli. Kardašjanai šī bija jau trešā „Meta Gala” balle. Viņa bija izvēlējusies modes nama „Roberto Cavalli’ darinājumu.

Popzvaigzne Rianna uz balli ieradās milzīgā koši dzeltenā apmetnī, ko rotāja ķīniešu motīvi. Apmetnis bija bagātīgi izšūts un tā garā kažokādas šlepe bija garākā šajā vakarā. Pēc tam, kad Rianna bija pozējusi preses fotogrāfiem pie ieejas, dziedātājai palīgā steidzās trīs cilvēki, lai pieturētu garo apmetni un dīva varētu uzkāpt augšup pa kāpnēm. „Esmu bezgala iemīlējusies šajā tērpā, taču šlepe ir neprātīga,” viņa vēlāk atzina intervijā. Riannas tērpa autors ir zīmols „Guo Pei”.

Aktrise Sāra Džesika Pārkere vienmēr māk pārsteigt tematiskajos pasākumos, arī šī reize nebija izņēmums. Viņa bija izvēlējusies asimetrisku melna satīna kleitu, kas izgreznota ar ziediem. Tērps darināts sadarbībā ar veikalu tīklu „H&M”. Taču iespaidīgākā bija Sāras galvasrota, ko darinājis zīmols „Philip Treacy”.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press