1dienas
21stundas
41minūtes
02sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Džonijam Depam romāns ar savu advokāti, kura ir precēta divu bērnu māte
foto: Javiles / SL / BACKGRID/ Vida Press
Džonijs Deps un Džoela Riča.
Slavenības

Džonijam Depam romāns ar savu advokāti, kura ir precēta divu bērnu māte

Jauns.lv

Izskanējušas ziņas, ka aktieris Džonijs Deps satiekas ar advokāti Džoeli Riču, kura viņu pārstāvēja Lielbritānijā notikušās tiesas prāvas laikā. Abu profesionālās attiecības pāraugušas romantiskās.

Džonijam Depam romāns ar savu advokāti, kura ir pr...

38 gadus vecā Džoela Riča pārstāvēja 59 gadus veco aktieri 2000. gadā, kad risinājās viņa tiesas prāva Anglijā.

Izdevuma “Us Weekly” rīcībā ir informācija, ka pēc tam, kad tiesas prāva beigusies un līdz ar to arī viņu profesionālās saistības, abu draudzība pamazām pāraugusi romantiskās attiecībās.

Džonijs Deps un advokāte Džoela Riča, kura pārstāvēja viņu prāvā Anglijā

Kāds pārim tuvs avots žurnālam pavēstījis: “Viņu ķīmija ir neizmērojama. Viņiem tas ir ļoti nopietni. Viņi ir īsts pāris.”

Amerikas Savienotajās Valstīs notikušās tiesas prāvas laikā Džoela bijusi tiesas zālē un ar savu klātbūtni atbalstījusi “Oskaram” nominēto aktieri.

Paziņa paskaidrojis: “Viņai nebija profesionāla pienākuma tur atrasties. Tas bija personīgs lēmums.” Šis pats ziņu avots arīdzan piebildis, ka romantisko attiecību sākumposmā abi “neuzkrītoši” satikušies viesnīcās.

Par Džonija Depa jaunajām romantiskajām attiecībām informējuši arī citi ārvalstu plašsaziņas līdzekļi, to skaitā portāls TMZ.

Londonā dzīvojošā advokāte Džoela Riča ir precēta divu bērnu māmiņa, taču tiek ziņots, ka viņa jau kādu laiku dzīvojot šķirti no vīra un šobrīd ir laulības šķiršanas procesā.

Šīs vasaras sākumā klīda baumas par Depa romānu ar citu advokāti – Kamillu Vaskesu, kura viņu pārstāvēja apmelošanas prāvā pret bijušo sievu Amberu Hērdu, kas norisinājās ASV.

Džonija Depa advokāte Kamilla Vaskesa

Tomēr Vaskesa ātri vien apklusināja šīs tenkas, šādus pieņēmumus nodēvējot par “neētiskiem” un “seksisma pārņemtiem”.

Šā gada jūnijā viņa žurnālam “People” sacīja: “Man ļoti rūp mani klienti, un mēs acīmredzami esam satuvinājušies. Bet, sakot “mēs”, es domāju visu komandu, un, protams, tajā ietilpst arī Džonijs.”

Kamilla atzīmēja, ka populārais aktieris ir viņas draugs un klients jau četrarpus gadus.