foto: CAMERA PRESS/LNC / Adam Murphy / Vida Press
Mūziķis Adams Levins krāpšanu noliedz, bet iespējamā mīļākā uz viņu ir "ļoti dusmīga"
Behati Prinslū un Adams Levins.
Slavenības
2022. gada 22. septembris, 07:55

Mūziķis Adams Levins krāpšanu noliedz, bet iespējamā mīļākā uz viņu ir "ļoti dusmīga"

Jauns.lv

Māmiņas cerībās esošā Behati Prinslū (34) jūtas "izmisusi" pēc Samneras Strohas publiski izteiktā apgalvojuma, ka viņai bijusi gadu ilga dēka ar modeles vīru grupas "Maroon 5" līderi Adamu Levinu (43).

Kāds no pāra kopīgiem paziņām žurnālam “In Touch” pastāstījis, ka modele “nav spējusi noticēt dzirdētajam”, kad Stroha publiskojusi savu “TikTok” video, kurā apsūdz Behati vīru neuzticībā.

“Viņa nebija gatava kaut kam tādam un ir izmisusi,” izteicies paziņa par divu bērnu māmiņu, kurai laiks nevarēja būt vēl sliktāks, lai saņemtu šādu paziņojumu, jo modele šobrīd ir sava un Adama Levina trešā kopīgā mazuļa gaidībās.

foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Behati Prinslū un Adams Levins ar savu pirmo meitu Dastiju Rouzu 2017. gadā.

Pēc izskanējušās apsūdzības par neuzticību grupas “Maroon 5” līderis kategoriski noliedza, ka būtu spēris sānsoļus.
 
“Šobrīd par mani tiek runāts daudz kas, un es gribu viest skaidrību,” Levins rakstīja savā verificētajā “Instagram” kontā.

“Man bija slikta spriestspēja, sarunājoties JEBKĀDĀ koķetā veidā ar jebkuru citu, izņemot manu sievu. Man nebija dēkas, taču es pārkāpu robežu kādā sev nožēlojamā dzīves posmā.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Grupas “Maroon 5” līderis ar sievu un abām meitām šā gada jūnijā.

Vārdā nenosauktais laulātā pāra paziņa žurnālam izteicies, ka Behati Prinslū “vēlas ticēt” sava vīra apgalvojumam, ka viņam nav bijusi dēka, taču modele jūtas “ļoti dusmīga” par radušos situāciju.

“Viņu nepamet sajūta, ka nav dūmu bez uguns. Viņiem pagātnē ir bijis krietni daudz problēmu un viņi cenšas virzīties uz priekšu,” savu vēstījumu žurnāla “In Touch” reportierim noslēdzis anonīmais ziņu pienesējs.

Atgādināsim, ka nedēļas sākumā sieviete vārdā Samnera Stroha savā “TikTok” kontā sacēla ažiotāžu, paziņojot par iespējamo dēku ar populāro mūziķi. Viņa nāca klajā ar skandalozo paziņojumu nedēļu pēc tam, kad Adams Levins un Behati Prinslū pavēstīja, ka ir sava trešā kopīgā bērna gaidībās.

Samnera savā “TikTok” videoklipā sacīja: “Man bija dēka ar vīrieti, kurš ir precējies ar “Victoria’s Secret” modeli.” Konkrētu vārdu viņa nenosauca.

Viņa apgalvoja: “Laikā, kad es biju jauna, es biju naiva. Un, atklāti sakot, es jūtos izmantota. Es nebiju tāda kā tagad. Tāpēc ar mani noteikti bija ļoti viegli varēja manipulēt.”

““Maroon 5” šobrīd praktiski ir lifta mūzika [Termins, ar kuru apzīmē fona mūziku veikalos, lidostās un tālruņos, kamēr jāgaida savienojums ar operatoru. – Red.]. Esmu pārliecināta, ka ziniet, kas ir Adams Levins. Mēs ar Adamu satikāmies apmēram gadu, bet pēc tam, kad pāris mēnešus pārtraucu ar viņu sarunāties, viņš atkal atgriezās manā dzīvē,” viņa turpināja.

Modele Behati Prinslū un grupas „Maroon 5” mūziķis Adams Levains

gallery icon

“Instagram” modele parādījusi it kā no Levina saņemtu privātu saraksti, kurā mūziķis jautā, vai viņa piekrīt, ka viņš vēl nedzimušo bērnu nosauc viņas vārdā.

“Labi, nopietns jautājums. Man būs vēl viens bērns un, ja tas būs puika, es patiešām vēlētos viņu nosaukt par Samneru. Vai tu neiebilsti? Es to ļoti nopietni,” vēstīts no mūziķa it kā saņemtajā ziņā.

Samnera norādīja, ka nav vēlējusies publiski atzīties, zinot “sekas, kas rodas, darot to, ko es daru, pelnot naudu tā, kā es daru, un esot “Instagram” modelei”. Turklāt stereotipi par influencerēm arī neesot tie labākie.  

“Instagram” modele arīdzan atklāja, kāpēc tomēr nolēmusi runāt. Viņa esot neapdomīgi nosūtījusi pāris ekrānuzņēmumus dažiem draugiem, kuriem domājusi, ka var uzticēties, un viens no viņiem mēģinājis šo atzīšanos pārdot bulvārpresei. Tāpēc viņa nolēmusi atzīties pati, pirms draugs, kurā viņa tagad ir vīlusies, to pārdod presei par bargu naudu.

"Victoria’s Secret" modeles Behati Prinslū fotosesija pludmalē

Nesen Behati Prinslū devusies uz Havaju salām, kur pozējusi „Victoria’s Secret” jaunās kolekcijas peldkostīmos. Namībijā dzimusī modele kļuva par vienu ...

gallery icon