foto: AFF-USA/Shutterstock/ Vida Press
Grupas "Maroon 5" līderis krāpj gaidībās esošo sievu un grib bērnam likt mīļākās vārdu
Adams Levins un ar sievu Behari Prinslū.
Slavenības
2022. gada 21. septembris, 09:22

Grupas "Maroon 5" līderis krāpj gaidībās esošo sievu un grib bērnam likt mīļākās vārdu

Jauns.lv

Izskanējušas runas, ka grupas “Maroon 5” līderis Adams Levins (43) krāpis savu bērna gaidībās esošo sievu Behati Prinslū (34).

Samnera Stroha sacēlusi ažiotāžu savā “TikTok” kontā, paziņojot par iespējamo dēku ar populāro mūziķi. Viņa nākusi klajā ar skandalozo paziņojumu vien nedēļu pēc tam, kad Adams Levins un Behati Prinslū pavēstīja, ka ir sava trešā kopīgā bērna gaidībās - informē portāls “aceshowbiz.com”.

Samnera savā “TikTok” videoklipā sacīja: “Man bija dēka ar vīrieti, kurš ir precējies ar “Victoria’s Secret” modeli.” Konkrētu vārdu viņa nenosauca.

Viņa apgalvoja: “Laikā, kad es biju jauna, es biju naiva. Un, atklāti sakot, es jūtos izmantota. Es nebiju tāda kā tagad. Tāpēc ar mani noteikti bija ļoti viegli varēja manipulēt.”

““Maroon 5” šobrīd praktiski ir lifta mūzika [Termins, ar kuru apzīmē fona mūziku veikalos, lidostās un tālruņos, kamēr jāgaida savienojums ar operatoru. – Red.]. Esmu pārliecināta, ka ziniet, kas ir Adams Levins. Mēs ar Adamu satikāmies apmēram gadu, bet pēc tam, kad pāris mēnešus pārtraucu ar viņu sarunāties, viņš atkal atgriezās manā dzīvē,” viņa turpināja.

foto: ddp/Instar / Vida Press
Adams Levins un Behari Prinslū 2022. gada februārī.

“Instagram” modele parādījusi it kā no Levina saņemtu privātu saraksti, kurā mūziķis jautā, vai viņa piekrīt, ka viņš vēl nedzimušo bērnu nosauc viņas vārdā.

“Labi, nopietns jautājums. Man būs vēl viens bērns un, ja tas būs puika, es patiešām vēlētos viņu nosaukt par Samneru. Vai tu neiebilsti? Es to ļoti nopietni,” vēstīts no mūziķa it kā saņemtajā ziņā, kas papildināta ar emociju zīmi, kas neizpratnē rauc plecus.

Modele Behati Prinslū un grupas „Maroon 5” mūziķis Adams Levains

gallery icon

Pēc šīs ziņas izlasīšanas Samnera teic, ka jūtas “tā, it kā man šajā brīdī būtu jābūt ellē. Mana morāle neapzināti ir apdraudēta.”

Viņa norādīja, ka nav vēlējusies publiski atzīties, zinot “sekas, kas rodas, darot to, ko es daru, pelnot naudu tā, kā es daru, un esot “Instagram” modelei”. Turklāt stereotipi par influencerēm arī neesot tie labākie.  

"Victoria’s Secret" modeles Behati Prinslū fotosesija pludmalē

Nesen Behati Prinslū devusies uz Havaju salām, kur pozējusi „Victoria’s Secret” jaunās kolekcijas peldkostīmos. Namībijā dzimusī modele kļuva par vienu ...

gallery icon

Modele arīdzan atklāj, kāpēc tagad par to tomēr nolēmusi runāt. Viņa esot neapdomīgi nosūtījusi pāris ekrānuzņēmumus dažiem draugiem, kuriem domājusi, ka var uzticēties, un viens no viņiem mēģinājis šo atzīšanos pārdot bulvārpresei. Tāpēc viņa nolēmusi atzīties pati, pirms draugs, kurā viņa tagad ir vīlusies, to pārdod presei par bargu naudu.

Samnera ar savu vēstījumu padalījusies arī “Instagram” mazajos stāstos.

“Apzinoties, ka daudzi cilvēki mēģinās aizpildīt tukšumus ar daudziem nepatiesiem apgalvojumiem,” viņa rakstīja pēc “TikTok” publicētā video.

“Ņemot vērā, kā tam bija jānotiek, es nejūtos, ka būtu izdarījusi kādam pakalpojumu. Tas prasīs daudz, lai to visu ‘sagremotu’, bet cerams, ka vismaz patiesība var dot kaut ko labu.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Grupas “Maroon 5” līderis ar sievu un meitām šā gada jūnijā.

Levins pagaidām nav sniedzis komentārus par Samneras Strohas apgalvojumu par dēku. Mūziķis un modele Behati Prinslū apprecējās 2014. gada 19. jūlijā pēc divu gadu ilgas draudzības.

Savu pirmo bērnu Dastiju Rouzu viņi sagaidīja 2016. gada 21. septembrī. Pāra otrais bērns – arī meita – Džio Greisa pasaulē nāca 2018. gada 15. februārī.

Modele Behati Prinslū izvēlas vakarkleitu zem kuras nav apakšveļas

gallery icon