foto: no privātā arhīva
Agnesi Drunku vīrs izvizina ar motociklu pa Norvēģiju
“Parasti mēdzu ņemt četru nedēļu atvaļinājumu, lai atpūta no darba manā izpratnē būtu pilnvērtīga, taču pēc šādiem iespaidiem Norvēģijā es vairs nezinu, ko Latvijā darīt atlikušajās atvaļinājuma dienās,” nosaka Drunka.
Slavenības
2022. gada 12. septembris, 11:01

Agnesi Drunku vīrs izvizina ar motociklu pa Norvēģiju

Žurnāls "Kas Jauns"

TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītāja Agnese Drunka šīs vasaras izskaņā ļāvusies neaizmirstamam piedzīvojumam, jo piekritusi pievienoties motobraucēju komandai "Dzintara dupsis", kurā piedalās arī Drunkas vīrs mākslinieks Gints Roderts.

Agnese Drunka un viņas vīrs mākslinieks Gints Roderts drīz atzīmēs savu kāzu divdesmit otro gadadienu.

Neraugoties uz ilgo kopdzīvi, pārim aizvien ir jauni atklājumi un piedzīvojumi, kuri tiek īstenoti. Agnese žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka vienu no savām četrām atvaļinājuma nedēļām veltījusi izaicinājumam, dodoties braucienā kopā ar vīru un viņa motodraugiem pa Norvēģiju.

“Vīram ir draugu kompānija, kaismīgi motobraucēji. Savulaik braukuši apkārt Latvijai, un brauciena laikā radies pašiem savs nosaukums - "Dzintara dupsis",” smaidot atklāj Agnese. “Mans vīrs ir drosmīgs un labs motobraucējs. Viņš arī braucot apzinājās, ka krava, kuru viņš ved, ir ļoti dārga,” joko Drunka. “Ja man jautātu, vai ar kādu citu motobraucēju varētu doties šādā izbraucienā, es teiktu nē. Vīram es uzticos un jūtos droši. Tikai vienu reizi brauciena laikā man nācās viņam “iedot pa sāniem”, lai samazina ātrumu,” atzīst Agnese.

Viņa piebilst, ka kopā ar viņiem ceļā devusies vēl kāda motobraucēja sieva, tāpēc Agnese jutusies daudz komfortablāk – bijusi otra daiļā dzimuma pārstāve, ar ko pačalot. “Vīri ar motocikliem uz Norvēģiju devās, braucot caur Zviedriju, un mēroja vairāk nekā 1000 kilometru, lai nonāktu pilsētiņā, kur mums bija norunāta tikšanās. Mēs ar šo otru sievu tad pievienojāmies vīriem, atlidojot ar lidmašīnu. Kopumā Norvēģijā, vizinoties ar motociklu, pavadīju četras neaizmirstamas dienas, ar kurām pilnīgi pietika, lai saprastu, cik Norvēģijas daba ir apbrīnas vērta,” stāsta Drunka. “Dienā nobraucām 250, 300 kilometru. Apskatījām dažnedažādas vietas, tostarp skaistos fjordus, ūdenskritumus un dabas ainavas. Gan sajutām dzestro gaisu, gan dabas varenību. Pat iebraucām lielos miglas mākoņos, kur jutos kā debesīs,” piedzīvoto atceras Agnese.