foto: CAMERA PRESS/Nigel Hinkes / Vida Press
Nikola Kidmena bijusi mātes cerībās, kad no advokāta uzzinājusi, ka Toms Krūzs grib šķirties
Nikola Kidmena un Toms Krūzs.
Slavenības
2022. gada 6. septembris, 14:11

Nikola Kidmena bijusi mātes cerībās, kad no advokāta uzzinājusi, ka Toms Krūzs grib šķirties

Jauns.lv

Neraugoties uz baumām par problēmām Toma Krūza un Nikolas Kidmenas laulībā, paziņojums par abu šķiršanos daudziem bija kā zibens no skaidrām debesīm. Turklāt ne tikai faniem. Šī ziņa burtiski sagrāva austrāliešu aktrisi.

Aktrises gaitas tikko kā sākusī Nikola Kidmena ar savu nākamo vīru Tomu Krūzu iepazinās filmas “Days of Thunder” uzņemšanas laukumā 1989. gada decembrī. Viņai tolaik bija tikai 22 gadi. Abiem aktieriem uzplauka jūtas un aizsākās vētrains romāns, kā rezultātā Krūzs šķīra savu laulību ar aktrisi Mimiju Rodžersu.

Aktrise agrāk intervijās stāstīja, ka apprecējusies mīlestības dēļ. Vismaz viņai tā toreiz šķitis. Taču tagad par pirmo laulību viņa publiski runā nelabprāt. Pēc Kidmenas sacītā, tikai vēlākos gados viņa sapratusi, ka līdzās Krūzam nav jutusies kā pilnvērtīga aktrise. “Kad mēs devāmies uz “Oskara” balvas ceremoniju, es it kā biju viņam līdzās, lai atbalstītu. Tas bija mans darbs – uzvilkt kleitu un izdarīt tā, ka mani redz, bet nedzird.”

Nikola Kidmena un Toms Krūzs

gallery icon

Kā vienu no pāra šķiršanās iemesliem savulaik minēja Krūza aizraušanos ar reliģisko kustību scientoloģiju. Jau kino zvaigznes pirmā sieva tajā saskatīja iemeslu laulības iziršanai, bet Nikola Kidmena nekad nav slēpusi savu nepatiku pret vīra reliģisko pārliecību.

Lai kā arī būtu, lēmumu pamest dzīvesbiedri aizbildinoties ar “nesamierināmām atšķirībām” (standarta un neko neizskaidrojošs formulējumu) Krūzs darīja Kidmenai zināmu ar sava advokāta starpniecību. Dažas nedēļas pēc šī paziņojuma Nikola zaudēja bērnu, kuru tolaik gaidīja.

Nikolas Kidmenas pārmaiņas gadu gaitā

gallery icon

Pat pēc daudziem gadiem aktrise aizvien izjūt sāpes un zaudējuma sajūtu. Pēc pirmajā laulībā adoptētajiem diviem bērniem, savā otrajā laulībā – ar kantri dziedātāju Kītu Urbanu – Nikolai izdevās pašai iznēsāt un laist pasaulē meitu Sandeju Rouzu. Otrais pāra bērns – Feita Mārgareta – pasaulē nāca ar surogātmātes palīdzību.

“Man laulības noslēgumā bija spontānais aborts. Tās ir milzīgas, smeldzošas ilgas. Un zaudējums! Par spontāno abortu netiek runāts pietiekami daudz. Sievietēm tās ir milzīgas bēdas. Bet, pārdzīvojusi tik daudz skumju un sāpju, es no sajūsmas kliedzu, kad uzzināju, ka man būs bērns,” kino zvaigzne atzinās intervijā žurnālam “Tatler”.

Nikola Kidmena ar meitām

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena ar meitām Sandeju un Feitu.

gallery icon

Nikolas Kidmenas un Toma Krūza adoptētie bērni

gallery icon