foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Mailija Sairusa vairs nesarunājas ar savu tēvu. Kāds ir iemesls pēkšņajām nesaskaņām?
Mailija Sairusa un Billijs Rejs Sairuss.
Slavenības
2022. gada 4. septembris, 05:32

Mailija Sairusa vairs nesarunājas ar savu tēvu. Kāds ir iemesls pēkšņajām nesaskaņām?

Jauns.lv

Līdz šim popzvaigzne Mailija Sairusa (29) bija ļoti tuva ar savu tēti kantri dziedātāju Billiju Reju Sairusu (61). Taču tas tagad mainījies. Izcēlies liels konflikts pēc tam, kad Billijs Rejs paziņojis, ka vēlas šķirties no mammas Tišas.

Mailija Sairusa vairs nesarunājas ar savu tēti Billiju Reju, informē ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Hita "Wrecking Ball" izpildītāja pamatīgi sastrīdējusies ar tēvu pēc vecāku šokējošā lēmuma šķirt nepilnus 30 gadus ilgušo laulību.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Billijs Rejs, Mailija un Tiša 2019. gadā.

Paziņas apgalvo, ka abu laulāto attiecības sasniegušas lūzuma punktu un Mailijai tik līdzīgā mamma Tiša (54) iesniegusi tiesā laulības šķiršanas prasību.

Spriedze vecāku attiecībās atstājusi ietekmi uz Mailiju, viņa pārstājusi sekot savam tēvam sociālajos tīklos.

Mailija Sairusa ar tēti Billiju Reju Sairusu

gallery icon

Sniedzot nelielu ieskatu viņu strīdā, kāds informācijas avots izdevumam “The Sun” pastāstījis: “Mailija it visā vēlas saglabāt mieru, bet viņa nepiekrita dažām lietām, ko tēvs bija izdarījis. Situācijai saasinoties, pasliktinājās viņu savstarpējās attiecības.”

“Bija vārdu pārmaiņa par to, kas notika Billija un Tišas laulības noslēgumā, un kopš tā laika ir skaidrs, ka viņi redz lietas ļoti atšķirīgi.”

foto: Hahn Lionel/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Jautrā ģimenīte.

Zinātājs teic, ka neviena no pusēm šobrīd nav gatava izlīgt, kamēr otrs nav atvainojies.

“Pārējā ģimene cer, ka viss drīz pāries un viņi salabs, taču Billijs un Mailija šobrīd ir ļoti sarūgtināti,” norāda anonīmais ziņu pienesējs.

Tēvs un meita agrāk bija ļoti tuvi. Mailija izvēlējās sekot sava tēva pēdās un kļuva par dziedātāju.

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Mailija ar tēti uz vienas skatuves 2019. gadā.

Billijs Rejs pat uz ekrāniem atveidoja Mailijas tēti, kad meita filmējās plašu popularitāti guvušajā Disneja studijas seriālā “Hanna Montana”.

Tiesa, TV šovam beidzoties, Billijs Rejs publiski izteicās, ka tas “iznīcinājis viņa ģimeni”.

Billija Reja un Tišas nesenais lēmums par laulības šķiršanu ir jau trešā reize, kad laulātais pāris vēlas pārtraukt savas attiecības.

Mailija Sairusa cauri laiku lokiem

gallery icon

Pāris slepus salaulājās 1993. gada decembrī. Abi to izdarīja slepeni, jo tolaik Billija Reja ierakstu kompānija bija kategoriski pret to, ka dziedātājs apprecas.

Mailija jau bija nākusi pasaulē, kad pāris salaulājās. Vēlāk laulībā piedzima dēls Breisons (28) un meita Noa (22). Billijs Rejs adoptēja arī Tišas bērnus no iepriekšējām attiecībām – meitu Brendiju (35) un dēlu Treisu (33).

Mailijas Sairusas mazā māsa Noa

gallery icon

Kantri dziedātājam ir arī dēls Kristofers, kuru viņam dāvājusi partnere Kristina Lakija. Kristofers nāca pasaulē tajā pašā gadā, kad dziedātāja un Letīcijas “Tišas” Finlijas pirmdzimtā meita Mailija (īstajā vārdā Destinija Houpa Sairusa).

Billijs Rejs pirmo reizi laulības šķiršanās prasību iesniedza tiesā 2010. gadā, bet drīz pēc tam pārdomāja un prasību atsauca.

2013. gadā tā bija Tiša, kura vēlējās šķirties, taču pāris salaba un lūdza saviem advokātiem izbeigt tiesas procesu.

Mailijas Sairusas brālis Treiss Sairuss

gallery icon

Šā gada aprīlī Tiša no jauna iesniedza šķiršanās prasību, pamatojot lēmumu ar “nesamierināmām atšķirībām” un lūdza vienādi sadalīt visu viņu laulībā gūto mantību.

Paziņojot par šķiršanos kopīgi izplatītā paziņojumā, pāris saka: “Pēc 30 gadiem, pieciem burvīgiem bērniem un atmiņām mūža garumā mēs esam nolēmuši iet katrs savu ceļu – nevis ar skumjām, bet ar mīlestību sirdī.”

“Mēs esam kopā izauguši, izveidojuši ģimeni, ar kuru varam ļoti lepoties, un tagad ir pienācis laiks katram veidot savu ceļu. Mēs vienmēr būsim ģimene un ceram uz nepārtrauktu un mīlestības pilnu kopīgu pieredzi kā draugi un vecāki.”

Mailija Sairusa uztetovējusi mīļotās omītes portretu

gallery icon

“Mēs pie šī lēmuma nenonācām viegli vai ātri, taču, tā kā pasaulē notiek tik daudz kas, mēs vēlējāmies viest zināmu skaidrību un noslēgumu, lai varētu turpināt koncentrēties uz to, kas ir svarīgs. Ar mīlestību un cerību… Tiša un Billijs Rejs Sairusi.”

Pirms šā gada 28. augustā notikušās MTV Mūzikas video balvu ceremonijas Billijs Rejs savā “Instagram” blogā novēlējis visiem jauku vakaru un ievietojis fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar kādu blondīni. Fani komentāros izteikušies, ka tā ir mūziķa jaunā draudzene.