foto: Publicitātes
Nozaudēta pase, ķīviņi un Nikolajs Puzikovs kleitā - startē šova "Četri uz koferiem" Rumānijas tūre
TV
2022. gada 31. augusts, 11:11

Nozaudēta pase, ķīviņi un Nikolajs Puzikovs kleitā - startē šova "Četri uz koferiem" Rumānijas tūre

Jauns.lv

Jau drīz pie skatītājiem nonāks ceļojumu šova "Četri uz koferiem" jaunā sezona, kurā uz pasakaino Rumāniju dodas neparasta, noslēpumiem pilna un, protams, arī jautra kompānija: Liene Šomase, kuru pazīstam gan kā skanīgas balss īpašnieci, gan kā sociālo uzņēmēju, aktrise Kristīne Belicka, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un infektologs, kurš visu zina par Covid-19 – Ņikita Trojanskis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Četrotne ne vien pabūs Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē, bet arī dosies uz slavenāko šīs valsts tūrisma objektu – grāfa Drakulas pili Transilvānijā.

"Četri uz koferiem" Rumānijā

Ceļojumu šovā "Četri uz koferiem" uz pasakaino Rumāniju dodas neparasta, noslēpumiem pilna un, protams, arī jautra kompānija: Liene Šomase, kuru ...

gallery icon
14

Tik jestrā kompānijā negaidīti notikumi, pārpratumi un pat attiecību asumi ir neizbēgami – tiks nozaudēta pase, būs skaļa vārdu apmaiņa un pat iespēja ievērtēt, cik labi Ņikitam un Nikolajam piestāv kleita un gotiskais “drakulas” stils.

Piedzīvojumu šovs “Četri uz koferiem” jau no 3. septembra sestdienās pulksten 20.30 lūkojams kanālā 360TV, bet no 1. septembra jebkurā ērtā laikā izklaides platformā "Tet+".

Rumānijas tūres pirmā sērija sāksies ar vētrainiem un nervus kutinošiem piedzīvojumiem. Grupas vadītājai Lienei Šomasei nāksies pamatīgi pasvīst, jo viens no dalībniekiem gandrīz netiks iekšā Rumānijā. Kādēļ? Tādēļ, ka pase palikusi lidmašīnā. Visu šo piedzīvojumu dēļ četrotne naktsmājās ieradīsies krietni vēlu, ja pat neteiktu – agri. Arī te būs pārsteigumi, jo diviem nāksies gulēt vienā gultā… un tā nu sanāks, ka tā būs Liene Šomase un Nikolajs Puzikovs, kuri stoiciski samierināsies ar likteņa pirksta noorganizēto pārbaudījumu.

foto: Publicitātes
LIene Rumānijā.

Tālāk sekos ne mazāk interesanti piedzīvojumi Bukarestē, kuras viens no nozīmīgākajiem tūrisma objektiem ir lielākā parlamenta ēka pasaulē. Uz to dosies arī “Četri uz koferiem” ceļotāju grupa. Tiesa, viņi baudīs arī citus neparastās pilsētas tūrisma objektus un nakts dzīvi, taču paralēli tam ne viss ies tik gludi četrotnes savstarpējās attiecībās – būs gan skaļu vārdu apmaiņas, gan apvainojumi, gan arī miera salīgšana – un tā visu laiku, jo tik atšķirīga kompānija “Četri uz koferiem” šovā vēl nebūs redzēta. 

Otrā ceļojuma daļa paies iepazīstot grāfa Drakulas pili Transilvānijā. Arī šeit viss ies kā pa kalniem gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, jo ne visi vēlēsies darīt to, ko iecerējis grupas vadītājs, bet dažs labs vispār nebūs savu dienu saplānojis. 

“Viena no spilgtākajām atmiņām par Drakulas pili man saistās ar uzdevumu - mēs ar Ņikitu divas stundas staigājām kleitās. Ja godīgi, īsti nevarēju saprast, kā jūtos, jo vampīra cietoksnī biju pirmo reizi un arī pirmo reizi to apmeklēju, ietērpies kleitā. Uz mums skatījās gan vietējie, gan tūristi un pat gribēja nofotografēties. Jau ceļojuma sākumā atradu kopīgu valodu ar visiem ceļabiedriem, bet īpaši ar Ņikitu - mums izveidojās īsta puiši solidaritāte – es par visu maksāju, Ņikita bija mans grāmatvedis, bet dāmām ļāvām atpūsties un baudīt eksotisko ceļojumu. Rumānija ir lieliska vieta, kurp doties, jo iespaidi un dabas skati ir patiesi satriecoši,” par ceļojumā piedzīvoto saka Nikolajs Puzikovs.

foto: Publicitātes
Kas tie? Drakulas radi vai Nikolajs un Ņikita?

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās