Maija Silova ar vīru festivālā "THE BEST OF Summertime - aicina Inese Galante"

Žurnāliste Maija Silova ar vīru uzņēmēju Rūni Ulvangu 2022. gada augustā festivālā "THE BEST OF Summertime - aicina Inese Galante".

gallery icon
Slavenības
2022. gada 28. augusts, 06:41

FOTO: Maija Silova pasākumos žilbina uz sarkanā paklāja jaunā vīra pavadībā

Žurnāls "Kas Jauns"

Daiļā žurnāliste Maija Silova jau daudzus gadus tiek dēvēta par vienu no Latvijas stila ikonām. Viņa allaž žilbinājusi ar eleganci. Pagājušās nedēļas nogalē Maija kopā ar vīru Jūrmalā apmeklēja starptautisko pasaules un klasiskās mūzikas festivālu "THE BEST OF Summertime - aicina Inese Galante", kas ieņem godpilnu vietu Eiropas festivālu vidū.

Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", pasākuma atklāšanas dienā Maija ieradās kopā ar vīru - Norvēģijas pilsoni, uzņēmēju Rūni Ulvangu. Jāatzīst, ka Maijai un viņas dzīvesbiedram uzmanības netrūka, jo beidzamajā laikā Maija saviesīgos pasākumos nebija bieži manāma.

Pie Maijas steidza parunāties sen nesastapti paziņas, kuri daiļo žurnālisti arī sveica ar priecīgo dzīves notikumu – nokļūšanu sievas statusā. Maija lielu daļu sarunu, kuras notika latviešu valodā, pārtulkoja līdzās esošajam vīram, kurš ar sievu sarunājas angļu valodā. Maijas vīrs, kā zināms, nav publiska persona, un redzams, ka viņam vēl nākas pierast pie Maijas dzīvesstila, atrodoties starmešu gaismās. Maijas vīrs ar interesi vēroja Latvijā notiekošo pasākumu Dzintaru koncertzālē, un lielās uzmanības dēļ viņa sejā pat bija manāms mulsums.

Noslēdzies 16. starptautiskais mūzikas festivāls "The BEST OF Summertime — aicina Inese Galante"

21.augustā festivāla noslēguma vakarā notika muzikālā šova — pasaules dižpārdokļa Piaf! The Show — Latvijas pirmizrāde. Izrāde vēsta par franču ...

gallery icon

"Kas Jauns" jau rakstīja, ka teju pēc divu gadu klusēšanas Maija nesen nāca klajā ar negaidītiem jaunumiem – viņa ir precējusies ar Norvēģijas pilsoni, uzņēmēju Rūni. Maija pastāstīja, ka vīrs piekāpies viņas vēlmēm un pārcēlies uz Latviju. “Vīrs vēlējās dzīvot Norvēģijā, bet man bija svarīgi palikt Latvijā. Paldies viņam, ka piekāpās un pārsvarā dzīvojam šeit. Bet es ar prieku apmeklēju arī Norvēģiju,” par lielajām pārmaiņām savā dzīvē pastāstīja Maija.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!