Slavenības
2022. gada 9. augusts, 06:44

Pārsteigums! Maija Silova jau divus gadus precējusies ar norvēģi

Žurnāls "Kas Jauns"

Daiļā žurnāliste Maija Silova jau daudzus gadus tiek dēvēta par vienu no Latvijas stila ikonām. Kā izrādās, viņas dzīve koronavīrusa pandēmijas laikā ir krasi mainījusies. Maija žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka jau gandrīz divus gadus ir precētas sievas statusā.

Žurnāliste un raidījumu vadītāja Maija Silova allaž savu privāto dzīvi centusies turēt slepenībā, par attiecībām un vīriešiem runājusi izvairīgi. Tāpat Maija pasākumos pārsvarā bija redzama viena – bez pavadoņa.

Jāteic arī, ka beidzamo gadu laikā daiļā žurnāliste saviesīgos pasākumos bijusi sastopama aizvien retāk. Iespējams, tam par iemeslu bijušas viņas attiecības ar kādu vīrieti no Norvēģijas. Izrādās, Maija jau ilgāku laiku ir precēta sieva.

Pagājušajā nedēļā Silova ar kādu vīrieti apmeklēja festivāla "The Best of “Summertime – aicina Inese Galante”" prelūdijas pasākumu. Un šis vīrietis, ar ko Maija bija kopā, acīm redzami baudot viņa sabiedrību, izrādās, ir Silovas vīrs! To Maija apstiprināja žurnālam "Kas Jauns", sakot: “Nekas nav mainījies, joprojām par privāto dzīvi daudz nerunāju, jo vairāk, ka vīrs nav publisks cilvēks.”

"The Best of "Summertime - aicina Inese Galante"" prelūdijas pasākums

2022. gada augusta sākumā Rīgā, "Zunda Towers" telpās, tika aizvadīts "The Best of "Summertime - aicina Inese Galante"" prelūdijas pasākums.

gallery icon
103

“Precējusies esmu gandrīz divus gadus. Vīrs ir Norvēģijas pilsonis,” atklāja viņa. Taujāta, kur norit viņas dzīve ikdienā – Latvijā vai Norvēģijā –, Maija pastāstīja, ka vīrs piekāpies viņas vēlmēm un pārcēlies uz dzīvi Latvijā. “Vīrs vēlējās dzīvot Norvēģijā, bet man bija svarīgi palikt Latvijā. Paldies viņam, ka piekāpās un pārsvarā dzīvojam šeit. Bet es ar prieku apmeklēju arī Norvēģiju,” par lielajām pārmaiņām savā dzīvē pastāstīja Maija.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!