Slavenības
2022. gada 28. augusts, 07:59

Maikla Džeksona brāļadēls saniknots, ka Harijs Stailss nosaukts par "popmūzikas karali"

Jauns.lv

Maikla Džeksona brāļadēls Tadžs Džeksons bija ļoti vīlies, kad uzzināja, ka britu dziedātājs Harijs Stailss nodēvēts par “jauno popmūzikas karali”. Tito Džeksona dēls Tadžs uzskata, ka šis tituls ir unikāls un nav nododams nevienam citam. Tāpat kā mums ir tikai viens rokenrola karalis Elviss Preslijs, ir tikai viens popmūzikas karalis – Maikls Džeksons.

Bijušā puišu grupas “One Direction” dziedātāja Harija Stailsa fotogrāfija publicēta uz mūzikas žurnāla “Rolling Stone” jaunākā numura vāka. Izdevumā lasāma arī līdz šim atklātākā intervija ar mūziķi, kurā viņš runā par savu seksualitāti un plāniem par kopīgiem bērniem ar draudzeni aktrisi Olīviju Vaildu (38).

Publikāciju papildina virkne krāšņu un ekstravagantu fotogrāfiju. 28 gadus vecais Harijs tajās redzams rotājies ar spalvām, tērpies psihodēliskās zeķubiksēs, mirdzošos šortos un mājīgos trikotāžas izstrādājumos.

Taču tieši vārdi uz žurnāla vāka piesaistījuši Maikla Džeksona brāļadēla Tadža Džeksona uzmanību. Fotogrāfijai Harijs Stailss pozē mirdzošos rozā šortos un bez krekla. Viņa kailo torsu sedz balts “oversize” kažoks un rokā mūziķis tur torti ar svecītēm. Līdzās kolorītajai fotogrāfijai lasāms virsraksts: “Kā jaunais popa karalis iededza mūzikas pasaules liesmu”.

foto: ITV/Shutterstock/ Vida Press
Maikla Džeksona brāļa Tito Džeksona dēls Tadžs Džeksons.

Šie vārdi nepatīkami pārsteiguši Tadžu Džeksonu, kura tēvocis bija leģendārais Maikls Džeksons, kuru pasaule pazina arī kā popmūzikas karali. Viņš ieraksti bija vieni no pārdotākajiem visā mūzikas vēsturē.

Maikls Džeksons pāragri devās mūžībā 2009. gadā, būdams vien 50 gadus vecs.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon

Reaģējot uz virsrakstu, 49 gadus vecais Tadžs savā “Twitter” kontā raksta: “Nav jauna popmūzikas karaļa. @RollingStone, jums nepieder tituls un jūs neesat to nopelnījuši, tas piederēja manam tēvocim. Desmitiem gadu ilga ziedošanās un upurēšanās.”

“Šis tituls ir aizgājis.”

“Nekādas necieņas pret Hariju Stailsu, viņš ir ļoti talantīgs. Piešķiriet viņam savu unikālo titulu.”

Harijs Stails laiž klajā sadarbības kolekciju ar “Gucci”

Dziedātājs Harijs Stails kopā ar modes namu “Gucci” laidis klajā kapsulas kolekciju ar nosaukumu “HA HA HA”.

gallery icon

Atsaucoties uz Brūsu Springstīnu un Elvisu Presliju, Tadžs piebilda: “Pamanījāt, ka viņi nekad nav kronējuši kādu “jauno bosu” vai “jauno [rokenrola] karali”.”

Daudzi piekrita Tadža sajūtām. Viens no viņa sekotājam komentēja: “Esmu milzīgs Harija Stailsa fans, bet nē. Viņš nav jaunais popmūzikas karalis. Nav jauna popmūzikas karaļa.”

Kāds cits piebilda: “Āmen, šeit pateiktajam. Nezinu, kas visiem tā ir par apsēstību ar šādu nomaiņu. Esiet radoši un piešķiriet viņiem citus titulus, tas taču nav tik grūti.”

Vēl kāds norādīja: “Cilvēkiem vispirms vajadzētu pārspēt Maikla Džeksona albuma “Thriller” pārdošanas ciparus.”

Izceļot Džeksona sasniegumus mūzikā, kāds tviterī ierakstījis sekojošas rindas: “Maikls Džeksons nepārspēja rekordus, rasu barjeras, neuzstādīja latiņu lielai daļai mūsdienu mūzikas un nepalaida garām visu savu bērnību, lai jūs te sēdētu un sauktu Hariju Stailsu par ‘jauno popmūzikas karali’. Harij, man tu patīc, taču žēl, bet nē!”

Citi atzīmējuši, ka šī nav pirmā reize, kad mūzikas žurnāls “Rolling Stone” kādu nodēvē par “jauno popmūzikas karali”. Viņi šo titulu 2003. gadā piešķīruši arī Džastinam Timberleikam, kad bija publicējuši šī mūziķa fotogrāfiju uz sava izdevuma vāka.

Harijs Stailss šobrīd aktīvi reklamē savu jaunāko, plašu popularitāti iemantojušo albumu “Harry’s House”, kā arī filmu “Don’t Worry Darling”, kurā piedalījies kā aktieris, un kuras producente ir viņa draudzene Olīvija Vailda.