"Ostas svētki 2022" Zvejniekciemā

12. un 13. augustā Zvejniekciemā ar plašu izklaides un grandiozu vakara programmu notika "Ostas svētki 2022".

gallery icon
49
Mūzika
2022. gada 18. augusts, 13:35

FOTO: Raimonds Pauls, "Mazais princis" un citi - Skultē ļaudis bauda "Ostas svētkus 2022"

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 12. un 13. augustā, Zvejniekciemā ar plašu izklaides un grandiozu vakara programmu notika "Ostas svētki 2022".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Svētku programmu krāšņi papildināja vakara koncerti, kur uzstājās Latvijā iemīļoti mūziķi - Raimonds Pauls, Latvijas Radio bigbends, Ance Krauze, Daumants Kalniņš, Laimis Rācenājs, “Queentessence” un Rihards Saule, grupas “Mazais princis” un “Neaizmirstulītes”. Koncerti pirmo reizi norisinājās Skultes ostas industriālajā teritorijā un kopā pulcēja ap 1000 koncertu apmeklētāju.

Jau trešo gadu Saulkrastu novada pašvaldība aicināja iedzīvotājus un pilsētas viesus svinēt svētkus jūras tematikā, kad osta vēra durvis plašākai sabiedrībai, un tā bija iespēja ikvienam ielūkoties ikdienas gaitu niansēs.

Pirmajā svētku vakarā 12. augustā Ostas svētku programma veidota labas mūzikas un atmosfēras baudītājiem. Dienvidu mūzikas noskaņās vakaru iesāka Laimis Rācenājs ar orķestri. Koncerta programmu turpināja vakara īpašie viesi - Raimonds Pauls kopā ar Latvijas Radio bigbendu un Latvijā iemīļotiem solistiem Anci Krauzi un Daumantu Kalniņu, izpildot gan mazāk dzirdētas, gan visiem iemīļotas Maestro melodijas.

foto: Publicitātes

Ar daudzveidīgu aktivitāšu programmu un lielu interesi no iedzīvotāju puses, 13. augustā notika jau tradicionālā dienas programma - muzikāli priekšnesumi, Zvejniekciema Jauniešu ūdens sporta kluba dalībnieku sacensības, sportiskas un izzinošas aktivitātes bērniem un pieaugušajiem, ekskursijas ostā, izbraucieni ar Skultes jahtkluba jahtām akvatorijā, kā arī iespēja nobaudīt vietējo jūras velti zivju bufetē.

13. augusta vakara koncerts noritēja enerģijas pilnā gaisotnē. Īpaši jaudīgi vakaru iesāka "Queen" mūzikas šovs “Queentessence” un Rihards Saule, pieskandinot ostas teritoriju ar īstenu rokmūziku. Vakars turpinājās ar grupu “Mazais princis” un “Neaizmirstulītes” uzstāšanos, kas ar dzirkstošu prieku noslēdza Ostas svētku vakara koncertus.

foto: Publicitātes

Ostas svētku koncertu un “Saulrieta koncerti production” producents Ingus Leontjevs par piedzīvotajiem koncertiem stāsta: “Mēs piedzīvojām divus brīnišķīgus, siltus un mūzikas piepildītus vakarus Skultes ostā, kas nesa prieku ikvienam koncerta apmeklētājam, kā arī pašiem mūziķiem. Mēs ļoti ceram, ka šie koncerti kļūs par katras vasaras notikumu.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās