Slavenības
2022. gada 17. augusts, 07:51

Džonijs Deps pret Amberu Hērdu: privātdetektīvs sniedz pārsteidzošas atklāsmes

Jauns.lv

Holivudas aktrisei Amberai Hērdai neesot izdevies atrast “sliktas lietas” par bijušo vīru Džoniju Depu un viņa vīlusies atlaidusi no darba savu nolīgto privātdetektīvu. Viņš tagad pirmo reizi pastāstījis par notikušo publiski.

Portāls “Law and Crime Network” raksta, ka privātdetektīvs Pols Baresi atklājis, ka filmas “Akvamens” aktrise viņu nolīgusi, lai “atrastu sliktas lietas par Džoniju”.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon

Baresi pastāstījis: “Es apkopoju visus šos vēsturiskos dokumentus par viņu (Džoniju Depu). Ambera mani pieņēma darbā 2019. gada jūlijā. Es pārmeklēju katru klinti, katru akmeni visā pasaulē, lai atrastu kaut ko sliktu par Džoniju, un mēs visi atgriezāmies tukšām rokām.”

Pols Baresi turpināja: “Viņa mūs atlaida. Tas notika 2020. gada aprīlī.”

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon

Par Džonija Depa tēti detektīvs izteicies: “Džonija tēvs bija četrus gadus jaunāks par māti, kad viņi apprecējās. Viņš bija pasīvs cilvēks un viņam nepatika konflikti. Džonijs ir tieši tāds pats kā viņa tēvs, spriežot pēc tā, ko mēs esam dzirdējuši tiesā. Tomēr tēvs ļāva mammai teikt galavārdu, jo negribēja strīdēties.”

Džonijs Deps ar vecākiem

gallery icon


 
Džonija Depa tēvs Džons Kristofers Deps bija būvinženieris. Viņam šobrīd ir 84 gadi. Ar aktiera mammu Betiju Sjū Palmeri viņš bija precējies līdz 1978. gadam. Šajā laulībā pasaulē nāca četri bērni, no kuriem Džonijs ir jaunākais.

Tēvs pameta ģimeni, kad Džonijs bija 15 gadus vecs. Kādu rītu viņš devās uz darbu un pie ģimenes vairs neatgriezās.

foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Džonijs Deps ar tēvu.

Ap to laiku nākamo aktieri izmeta no skolas un viņš sāka eksperimentēt ar narkotikām. Šajā laikā Džonijs arī sāka muzicēt grupās.

Džonija mamma Betija Sjū, kuru aktieris dēvēja par vienu no saviem labākajiem draugiem, mūžībā devās 2016. gadā, kad bija 81 gadu veca. Viņa zaudēja cīņā ar vēzi.

foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Džonijs Deps ar mammu.