Slavenības
2022. gada 12. augusts, 17:20

Deivids Bekhems aizvien ir kā apsēsts ar savu daiļo sievu

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems arī pēc 23 laulībā pavadītiem gadiem ir kā apmāts ar savu sievu Viktoriju Bekhemu. Par to liecina viņa jaunākais ieraksts sociālajos tīklos.

Šo ceturtdien Deivids Bekhems (47) nespēja vien beigt jūsmot par savu sievu Viktoriju (48), kura nesen pozējusi franču žurnāla “M Le” vākam un patiešām izskatās lieliski.

Bijušais futbolists ar žurnāla vāka fotogrāfiju padalījies “Instagram” mazajos stāstos un saviem 74,9 miljoniem sekotāju atklājis, ko domā par savu skaisto sievu modes dizaineri Viktoriju.

Ierakstu viņš parakstījis vārdiem: “Oo! Viktorija Bekhema. Tik lieliska”, kam klāt pievienojis mirguļojošu uzraktu “satriecoši”.

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon
20

Uz žurnāla vāka bijusī “Spice Girls” dziedātāja iepozējusi elegantā melnā žaketē, kas akcentē viņas slaido figūru, un pieskaņotās garajās biksēs. Viņas brūnie mati izskatās vējā plandoši un ir ieveidoti vieglos dabiskos viļņos.

Viktorijas fani ar sajūsmu piekrituši viņas vīra un gādīgā četru bērnu tēva viedoklim, par ko liecina pie Deivida ieraksta atstātie komentāri. Ar žurnāla vāka fotogrāfiju soctīklos padalījusies arī Viktorija pati, un arī tur netrūkst jūsmīgi vārdi par modes mākslinieces satriecošo izskatu.

Viktorijas Bekhemas privātās dzīves ainiņas

gallery icon
30

“Tu izskaties lieliski,” raksta viens fans, bet otrs nosauc viņu par “karalieni VB”. Trešais komentē: “Izcili”, un savu komentāru papildināja ar sarkanu emociju zīmju sirsniņu. Bet ceturtais neskopojas ar uzslavu: “Oho, satriecoša fotogrāfija, Viktorij.”

Vēl kāds piebilst: “Tu izskaties skaisti, kā vienmēr, Viktorij”, un arī savu sakāmo papildina ar sarkanu sirsniņu.

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon
29

Deivids un Viktorija Bekhemi ir precēti 23 gadus un ģimenē audzina četrus bērnus – trīs dēlus un meitu. Vecākais dēls – Bruklins Bekhems – šogad apprecējās, par sievu apņemot amerikāņu miljardu mantinieci aktrisi Nikolu Pelcu. Pēc kāzām abi pieņēmuši viens otra uzvārdus un turpmāk sevi dēvē par Pelciem-Bekhemiem.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon
52

Viktorijas Bekhemas stila noslēpumi

gallery icon
13

Viktorija Bekhema saņem Britu impērijas ordeni

Dizainere un bijusī grupas “Spice Girls” dalībniece Viktorija Bekhema (43) saņēmusi Britu impērijas Virsnieka ordeni.

gallery icon
14