Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Britnija Spīrsa un Sems Asghari.
Britnija Spīrsa un Sems Asghari.
Slavenības

Sems Asghari kritizē Britnijas Spīrsas bijušo vīru par to, ka izmanto dēlus, lai nomelnotu dziedātāju

Jauns.lv

"Viņa raksturu atklāj nežēlīgās 13 gadus ilgās aizbildniecības apstiprināšana," sadusmots par Britnijas Spīrsas bijušā vīra Kevina Federlaina izteikumiem ir popzvaigznes jaunais vīrs Sems Asghari.

Sems Asghari kritizē Britnijas Spīrsas bijušo vīru...

Sems Asghari publiski aizstāvējis sievu Britniju Spīrsu pret viņas bijušā vīra Kevina Federlaina “aizskarošajiem” komentāriem, ko viņš izteicis par dziedātāju un viņu kopīgajiem dēliem.

Aizvadītajā sestdienā publiskots reklāmas rullītis gaidāmajai ITV kanāla intervijai ar Kevinu Fedrelainu.

Tajā bijušais fona dejotājs – kurš bija precējies ar Spīrsu no 2004. gada līdz 2007. gadam – apgalvo, ka Britnijas tīņu vecuma dēli izvairās satikt māti un paši pieņēmuši lēmumu neapmeklēt viņas kāzas ar Semu šā gada jūnijā.

Īsajā reklāmas video Kevins arī pasaka, ka pusaudžu vecumu sasniegušajiem dēliem ir “grūti”, jo viņu māte internetā regulāri publisko savas plikbildes. “Es nevaru iedomāties, kā [šādā situācijā] ir būt pusaudzim un apmeklēt vidusskolu,” norāda Federlains.

Britnija atbildi uz Kevina izteikumiem sniegusi savos “Instagram” mazajos stāstos, kritizējot bijušo vīru par viņa izteikumiem.

“Man ir skumji dzirdēt, ka mans bijušais vīrs ir nolēmis [publiski] apspriest manas un manu bērnu attiecības… Kā mēs visi zinām, audzināt pusaudža vecuma puišus nevienam nav viegli,” viņa rakstīja.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

Arī Britnijas jauno vīru Semu Asghari aizskāruši Federlaina komentāri, un viņš uz tiem sniedzis atbildi divos atsevišķos ierakstos sociālajos tīklos.

“Viņa paziņojumam par bērnu distancēšanos nav nekādas pamatotības, un ir bezatbildīgi publiski sniegt šo paziņojumu,” “Instagram” stāstos rakstīja Asghari.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

“Puiši ir ļoti gudri un drīz būs 18 gadu vecumā, lai paši pieņemtu lēmumus, un varbūt ar laiku sapratīs, ka “grūtākais” šajā visā bija tēvs, kurš 15 gadu laikā nav diez ko daudz strādājis, lai rādītu priekšzīmi…  Kevina vilciens drīz būs aizgājis, un tas iespējams izskaidro to, kāpēc tieši tagad izskan šādi aizskaroši apgalvojumi.”

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2004. gadā

“Es viņu personīgi nepazīstu, un man nav nekas pret viņu, izņemot to, ka viņš izvēlas nomelnot manu sievu,” norādījis Asghari.

“Viņa raksturu atklāj nežēlīgās 13 gadus ilgās aizbildniecības apstiprināšana, un viņa lojalitāte pret Džeimiju norāda uz piekrišanu jau tās pieņemšanas brīdī.”

Kevinam Federlainam joprojām neizdodas atbrīvoties no liekā svara

Attiecībā uz Federlaina komentāriem par Britnijas plikbildēm, Sems raksta sekojoši: “Mana sieva nekad nav publiskojusi kailfoto selfiju, izņemot ar savu pēcpusi, kas mūsdienās ir diezgan pieticīgi. Visi pārējie ieraksti bija netiešs kailuma attēlojums, kādu var redzēt jebkurā losjona vai ziepju reklāmā.”

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

Kevins Federlains gaida sesto bērnu 2014. gadā