Slavenības
2022. gada 6. augusts, 07:44

Lady Gaga filmēsies "Džokera" turpinājumā

Jauns.lv

Popzvaigzne Lady Gaga apstiprinājusi, ka filmēsies kinolentes “Džokers” turpinājumā "Joker: Folie à Deux", kam uz ekrāniem jāiznāk 2024. gadā.

Ar jaunumiem par gaidāmo kino lomu dziedātāja Lady Gaga padalījusies savā “Twitter” kontā. Viņa publiskojusi nelielu gaidāmās filmas reklāmas rullīti un apstiprina, ka būs redzama uz ekrāniem “Džokera” turpinājumā, kā arī to, ka viņas ekrāna partneris būs Hoakins Fēnikss. Lady Gaga ziņo arī to, ka filmas pirmizrāde paredzēta 2024. gada 4. oktobrī.

Režisors Tods Filipss jau jūnijā atklāja, ka ir pabeidzis darbu pie jaunā projekta scenārija. Viņš sociālajos tīklos padalījās ar attēlu, kur redzams pabeigtais manuskripts, kas tapis sadarbībā ar Skotu Silveru.

Ziņa par dziedātājas dalību jaunajā filmā daudziem faniem nav pārsteigums, jo jau krietni sen klīst baumas, ka viņa varētu atveidot Hārliju Kvinnu, Džokera psihiatri, kura iemīlas pacientā, kas ārstējas Ārkemas klīnikā garīgi slimajiem. Izskanējušas runas, ka gaidāmā filma būs mūzikls, taču šī informācija vēl nav oficiāli apstiprināta.

2019. gadā, runājot par potenciālā filmas turpinājuma izredzēm, Filipss izdevumam “Deadline” pastāstīja: “Kad filma nopelna 1 miljardu dolāru un uzņemšana izmaksā 60 miljonus dolāru, protams, tas ienāk prātā. Bet mēs ar Hoakinu vēl neesam īsti izlēmuši. Mēs esam atvērti. Godīgi sakot, es labprāt ar viņu strādātu pie jebkā. Tāpēc, kas to lai zina?”

Lady Gaga stils 2021. gada fotogrāfijās

gallery icon
37

Sīkāk izklāstot savus plānus, viņš piebilda: “Taču tad jābūt tematiskai rezonansei, kā tas notika pirmo reizi, runājot par bērnības traumām un mīlestības trūkumu, un empātijas zudumu. Visas šīs lietas lika filmai strādāt mūsu labā, tāpēc mums vajadzētu kaut ko, kam būtu līdzvērtīga tematiska rezonanse.”

Lady Gaga 2019. gada "Oskaru" ceremonijā

Lady Gaga 2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon
18

Savas dotības kā aktrise Lady Gaga pārliecinoši pierādīja 2018. gadā iznākušajā muzikālajā drāmā “Zvaigzne ir dzimusi” (“A Star Is Born”). Par savu tēlojumu viņa bija nominēta “Oskara” balvai labākās aktrises kategorijā.

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers dzīvē un uz ekrāna

gallery icon
60

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmas „A Star Is Born” pirmizrādes vakarā Londonā

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmas „A Star Is Born” pirmizrādes vakarā Londonā.

gallery icon
16