Slavenības
2022. gada 5. augusts, 06:21

Britnija Spīrsa apgalvo - katoļu baznīca atteikusies viņu laulāt. Baznīca saka pretējo

Jauns.lv

Popzvaigzne Britnija Spīrsa nesen nākusi klajā ar šokējošu paziņojumu: katoļu baznīca Losandželosā noraidījusi lūgumu salaulāt viņu ar tagadējo vīru Semu Asghari.

Tagad dzēstā “Instagram” ierakstā, kas bija publiskots šo otrdien, 40 gadus vecā dziedātāja kritizēja Svētās Monikas baznīcu Losandželosā, kur viņa sākotnēji vēlējusies sarīkot laulību ceremoniju, taču Covid-19 pandēmijas dēļ to nevarēja.

Lai gan Britnija savā ierakstā neatklāja baznīcas nosaukumu vai tās atrašanās vietu, dziedātāja rakstīja: “Šeit es sākotnēji gribēju apprecēties,” un pievienoja fotogrāfiju ar baznīcu.

"Es gribēju šeit iet katru svētdienu... tā ir skaista, un viņi teica, ka tā uz laiku ir slēgta COVID dēļ!!!!," viņa piebilda.

Dziedātāja apgalvoja, ka arī pēc gadiem viņa joprojām nevarēja īstenot savu sapņu ceremoniju baznīcā, jo neesot pilnībā katoļticīga. “Vai baznīcai nav jābūt atvērtai visiem?” – vaicāja Britnija.

Popzvaigznes apgalvojumu par atteikto laulību ceremoniju komentējusi arī pati baznīca. Tās pārstāvis Spīrsas sacīto nodēvējis par nepatiesu un melīgu informāciju un norādījis, ka dziedātāja nekad ar viņiem nav sazinājusies par kāzām.

Kāds vārdā nenosaukts baznīcas pārstāvis portālam TMZ pastāstījis, ka, pārbaudot viņu ierakstus, dziedātāja  “nekad” personīgi nav apmeklējusi baznīcu vai interesējusies par iespējamu kāzu rīkošanu.

Pārstāvis arī paskaidrojis, ka “vismaz” vienam laulātajam ir jābūt katolim, jo tāds ir katoļu baznīcas “pamatnoteikums” visā pasaulē.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Spīrsa un Asghari salaulājās savās mājās Losandželosā šā gada jūnijā, klātesot daudzām slavenībām. Viņu skaitā bija sabiedrības dāma Parisa Hiltone, aktrise Selēna Gomesa, popzvaigzne Madonna un Britnijas kāzu kleitas dizainere Donatella Versače. Kāzas klātienē neapmeklēja neviens no Spīrsas ģimenes. Vienīgais, kurš bija uzaicināts, bija dziedātājas brālis, taču viņš nevarēja ierasties meitas sākumskolas izlaiduma dēļ.

Tā Britnija Spīrsa dodas uz baznīcu

gallery icon
37