Slavenības
2022. gada 29. jūlijs, 16:05

Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs Moldovā "aplaužas" - tālāk par lidostas durvīm netiek

Jauns.lv

Moldovas robežsardze liegusi iebraukt valstī Krievijas dziedātājam Filipam Kirkorovam.

Kirkorovs, kurš naktī uz piektdienu ieradās Moldovas galvaspilsētā Kišiņevā, bijis spiests pavadīt nakti lidostas VIP zālē, jo nedrīkstēja šķērsot robežu.

Komentējot notikušo, Moldovas robežsardze norādījusi, ka "nebija izpildīti nosacījumi robežas šķērsošanai". Kāds tieši bija pārkāpums, robežsardze neprecizēja.

Kā vēsta vietējais izdevums "Deschide.md", Krievijas dziedātājs  ar čarterreisu Kišiņevas starptautiskajā lidostā ieradies ceturtdien, 28. jūlijā, aptuveni pulksten 23:30. Tikai pēc tam viņš uzzinājis, ka viņam "aizliegts ieceļot Moldovā". Izdevums arī publicējis videoierakstu ar dziedātāja ierašanos Kišiņevas lidostā.

Šīs nedēļas sākumā Filips Kirkorovs sniedza koncertus Krievijas anektētajā Krimā, kā arī apmeklēja slimnīcu Feodosijā, kur tikās ar karā ievainotiem Krievijas karavīriem. Karavīrus viņš uzaicināja uz savu koncertu, kur no skatuves nosauca viņus par "varoņiem" un lūdza publiku veltīt viņiem ovācijas.

Ukrainas drošības dienests jau pērn noteica Kirkorova iebraukšanas aizliegumu, norādot uz "vairākkārtējiem Filipa Kirkorova propagandas koncertiem un paziņojumiem, kuros viņš atbalsta Krievijas veikto Krimas aneksiju, kā arī uzstāj, ka anektētā pussala ir Krievijas daļa".

Jāatgādina, ka arī Latvija nevēlamo personu sarakstā ir iekļāvusi Kirkorovu.

Slavenību apskāvienos, ar bērniem un atpūtā: Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2021. gadā

gallery icon