Slavenības
2022. gada 28. jūlijs, 12:33

Dveins Džonsons piepilda fanu ģimenes sapni, uzdāvinot viņiem suni

Jauns.lv

Jaunajā animācijas filmā viņš ieskaņojis Supermena iemīļotā supersuņa Kripto balsi. Pirmdien Dveins Džonsons uzdāvināja kucēnu, vārdā Kveils, fanu ģimenei, kas bija ieradusies Losandželosā, lai vieni no pirmajiem noskatītos jauno filmu "DC Supermīluļu līga" ("DC League of Super-Pets"). Aktieris dāvināšanas brīdī iejutās sava ekrāna personāža lomā un bija ģērbies kā Kripto.

Hernandesu ģimene iepriekš neko nenojauta par pārsteigumu, kādu viņiem bija iecerējis iemīļotais aktieris. “Man ir kaut kas īpašs jums, draugi,” savu uzrunu iesāka 50 gadus vecais Dveins Džonons. “Es tūlīt atgriezīšos,” viņš paskaidroja un nozuda no skatuves, lai jau pēc mirkļa atgrieztos ar mīlīgu kucēnu rokās, un pasniegtu to pārsteigtajai ģimenei.

Dveins Džonsons uzdāvina Hernandesu ģimenei suni

gallery icon

Dveins uz skatuves bija uznācis supersuņa Kripto kostīmā un sākotnēji neviens pat nezināja, kas slēpjas aiz maskas. Mirkli vēlāk aktieris noņēma suņa kostīma galvu un atklāja sevi, pie reizes iepazīstinot ar filmu.

foto: Stewart Cook/Shutterstock/ Vida Press

Kad uz skatuves bija uzaicināta Hernandesu ģimene, Dveins paskaidroja, ka zina viņu sapni par suni, tāpēc nolēmis ģimenei to šajā vakarā uzdāvināt.

“Es vēlos jūs iepazīstināt ar jaunāko jūsu ģimenes pārstāvi,” norādīja aktieris, sniedzot kucēnu. “Tas ir Kveils, vai jūs nevēlētos viņu paturēt?”

Prieka asarām acīs Hernandesi uzlūkoja savu jauno četrkājaino draudziņu un iepozēja selfijiem kopā ar slaveno aktieri.

Vēlāk Dveins Džonsons par aizkustinošo brīdi ar video fragmenta palīdzību pastāstījis saviem “Instagram” sekotājiem, video papildinot ar sekojošu paskaidrojumu: “Vakara labākais brīdis bija atrast mīlošas mājas pie Hernandesu ģimenes manam mazajam draugam Kveilam.”

Glābējkucēns ir no organizācijas “Best Friends Animal Society”, kas ir vadošā nacionālā dzīvnieku labturības organizācija, kas strādā, lai līdz 2025. gadam izbeigtu suņu un kaķu nogalināšanu Amerikas patversmēs.

Filma “DC Supermīluļu līga” (“DC League of Super-Pets”) kinoteātros būs skatāma no šīs piektdienas. Dveins Džonsons tajā ir ierunājis Supermena suņa Kripto balsi. Arī supersunim filmā piemīt tādas pašas pārdabiskās spējas kā viņa saimniekam.

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press

Kripto ir liela izaicinājuma priekšā, kad tiek nolaupīts Supermens un viņam jādodas to glābt… kaut tas liks supersunim zaudēt viņa paša superspējas.

Viņš izveido patversmes dzīvnieku komandu, kuriem tiek dotas superspējas, lai palīdzētu glābt Supermenu un citus Taisnības līgas varoņus.

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press