Slavenības
2022. gada 25. jūlijs, 16:10

Keita Mosa pastāsta, kāpēc gribējusi liecināt Džonija Depa lietā

Jauns.lv

Britu supermodele Keita Mosa, kura dzīvo pēc principa “nekad nesūdzēties, nekad nepaskaidrot”, pastāstījusi, kāpēc vēlējusies liecināt Džonija Depa tiesas prāvā pret bijušo sievu Amberu Hērdu.

Britu supermodele Keita Mosa sniegusi retu interviju, kurā atklājusi, kāpēc šovasar piekritusi liecināt Holivudas zvaigznes Džonija Depa ierosinātajā tiesas prāvā un ar savu liecību aizstāvēt bijušo draugu.

Keita Mosa liecina Džonija Depa un Amberas Hērdas lietā

gallery icon

Tiesas gaitā Ambera Hērda apgalvoja, ka Deps deviņdesmitajos gados reiz nogrūdis lejā pa kāpnēm savu tā laika draudzeni Keitu Mosu. Uz šo it kā notikušo incidentu viņa norādīja, salīdzinot ar līdzīgu atgadījumu savā dzīvē, kurā bija iesaistīta viņa, viņas māsa Vitnija un Džonijs Deps: “Es atcerējos informāciju, ko reiz biju dzirdējusi, ka viņš pa kāpnēm nogrūdis savu bijušo draudzeni – domāju, ka tā bija Keita Mosa. Es šīs baumas dzirdēju no diviem cilvēkiem un man tās uzreiz atausa atmiņā.”

Keita Mosa un Džonijs Deps

gallery icon

Sarunā ar BBC Radio 4 žurnālistu Mosa sacīja, ka, viņasprāt, bijis svarīgi precizēt, kas toreiz īsti noticis. “Es ticu patiesībai un ticu godīgumam un taisnīgumam,” norādīja supermodele, komentējot savu plašsaziņas līdzekļos plaši apspriesto liecību, kas tiesas procesa laikā ilga tikai dažas minūtes (tiesneša nolasīto galīgo lēmumu Hērda šobrīd mēģina pārsūdzēt).

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon

Viņa piebilda: “Es zinu patiesību par Džoniju. Es zinu, ka viņš mani nekad nav nogrūdis pa kāpnēm. Man bija jāpasaka šī patiesība.”

Uzrunājot tiesu, Mosa izstāstīja pavisam citu notikumu versiju (nekā apgalvoja Hērda) un teica, ka, lai gan kopīgajās brīvdienās viņa patiešām nokritusi pa dažām kāpnēm, tas noticis ne jau tāpēc, ka Deps viņu būtu pagrūdis. Aktieris bijis tas cilvēks, kurš viņai pēc kritiena palīdzējis piecelties.

Britu modes ikona Keita Mosa

gallery icon

Keita Mosa paskaidroja, ka paslīdējusi, jo pēc vētras kāpnes bijušas slapjas. “Es kliedzu, jo nesapratu, kas man noticis un man sāpēja. Viņš atskrēja palīgā, aiznesa mani uz istabu un sameklēja medicīnisko palīdzību... Viņš nekad nav mani grūdis, spēris vai nosviedis pa kāpnēm.”

Deviņdesmito gadu vidū Mosa un Deps vairākus gadus bija kopā kā pāris. Abi bija iepazinušies kādā restorānā Ņujorkā.

Keita Mosa ar meitu Lilu Greisu 2020. gada maijā Londonā

gallery icon

Pēc šķiršanās intervijā izdevumam “Vainity Fair” supermodele izteicās, ka pēc tam vairākus gadus raudājusi par izirušajām attiecībām. Pēc supermodeles teiktā, Džonijs abu kopābūšanas laikā esot izrādījis neviltotas rūpes par viņu, kādas viņa nekad agrāk nebija ne no viena izjutusi.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon