Slavenības
2022. gada 22. jūlijs, 05:43

Bredam Pitam izcila atbilde uz to, kāpēc filmas pirmizrādi apmeklē svārkos

Jauns.lv

Var ģērbties, kā to nosaka protokols, un var ģērbties, kā to diktē gaisa temperatūra. Aktieris Breds Pits izvēlējies otro variantu par sev pieņemamāku, kad Eiropas karstuma viļņa laikā apmeklēja filmas “Bullet Train” pirmizrādes vakaru.

Holivudas aktieris Breds Pits ļāva noprast, ka šoreiz karstums diktē ģērbšanās noteikumus nevis pasākuma nolikums. “Oskara” balvas laureāts šoreiz garās bikses bija iemainījis pret lina svārkiem, kas sniedzās līdz ceļgaliem un atgādināja par skotu vīriešu nacionālo tērpu kiltu. Šādu apģērbu aktieris bija izvēlējies, kad otrdien Berlīnes “Zoo Palast” kinoteātrī apmeklēja drīzumā uz ekrāniem gaidāmās filmas pirmizrādes vakaru.

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā.

gallery icon
35

Brūnos zemes toņos ieturēto koptēlu aktieris bija papildinājis ar daļēji aizpogātu kreklu, vairākām smagnējām kaklarotām un motociklistu zābakiem. Pateicoties neparastajai apģērba izvēlei, fani varēja novērtēt aktiera bagātīgo tetovējumu kolekciju, kas rotā viņa kāju apakšstilbus.

foto: Action Press/Shutterstock/ Vida Press

Kad Bredam Pitam uz sarkanā paklāja pajautāja, kāpēc viņš izvēlējies šādu tērpu, aktieris “Associated Press” reportierim sniedza ļoti kodolīgu atbildi. “Vēsma,” viņš smejoties lakoniski norādīja.

Jaunās filmas režisors Deivids Leičs ir vislabāk zināms kā kinolentes “Džons Viks” autors. Stilīgajā, taču asiņainajā filmā Pits iejūtas algota slepkavas lomā, kurš nonāk citu apmācītu slepkavu krustugunīs, kad ar elitāru vilcienu dodas ceļā cauri visai Japānai.

Filmā Pitam pievienojas arī daudzi citi pazīstami aktieri, to skaitā Sandra Bulloka.

foto: ddp / Vida Press

Lai popularizētu filmu, Breds visu nedēļu sabiedrībā redzēts dažādos uzmanību piesaistošos tērpos, tostarp brīva piegriezuma zaļa lina kostīmā, kā arī oranžā apģērbā.

Lai gan viņa jaunākie paziņojumi varētu atšķirties, iepriekš aktieris bija pārliecināts, ka par savu ģērbšanos var teikt – ja viņam ir savs stils, tad tas ir, ka viņam nav stils.

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press

“Man patīk vienkrāsains apģērbs, vienlaikus tam neesot formai,”2021. gadā Pits izteicās intervijā žurnālam “Esquire”. “Man patīk vienkāršība. Man patīk nianses nošuvēs, un tas, kāds ir apģērbs pēc sajūtas. Ja kas, tas ir vienīgais, pēc kā vados.”

“Visu nosaka ērtums,” viņš papildināja. “Es nevēlos izskatīties ārišķīgi, bet, ja jūs pienākat tuvāk, jūs pamanāt. Man patīk oderes sajūta. Man ir svarīgas apģērba detaļas. Ir pārāk nogurdinoši sekot modes tendencēm. Turklāt es nicinu reklāmas stendus un es nevēlos būt staigājoša reklāma. ”

foto: action press/ Vida Press

Lai gan mūsdienās svārki vīriešu slavenībām vairs nav nekāds retums (piemēram, Harijs Stailss, Oskars Aizeks, Pīts Deividsons u.c.), Bredam Pitam var izteikt atzinību, ka viņš šo aizvien augošo tendenci apsteidza vēl pirms tā kļuva populāra.

Vēl 2004. gadā, kad Pits reklamēja filmu “Troja” un pasākumu apmeklējumiem izvēlējās dažādus tērpus, kuros iztrūka garo bikšu, viņš nāca klajā ar drosmīgu paziņojumu.

foto: Action Press/Shutterstock/ Vida Press

“Vīrieši valkās svārkus jau nākamvasar,” viņš norādīja modes žurnāla “Vogue” britu izdevuma reportierim. “Tā ir mana prognoze un paziņojums. Filma sniedz atbildi abiem dzimumiem. Mēs tiecamies pēc reālisma, un grieķi valkāja svārkus visu laiku.”

Vēl krietni pirms Pits iejutās lomā šajā filmā, žurnāla “Rolling Stone” fotosesijā 1999. gadā aktieris iepozēja dažādās mini kleitās.