Mūzika
2022. gada 13. jūlijs, 16:44

Nikolajs Puzikovs kļuvis par dziedošo inspektoru un iepriecē fanus ar jaunu hitu

Jauns.lv

Dziedošais Valsts policijas Ogres nodaļas policists Nikolajs Puzikovs pēc ilgākas klusēšanas klausītāju vērtējumam nodod savu jauno vasaras hitu "Vienu soli".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziesmas autori un izpildītājs to nosaukuši par “dejojamo dziesmu”. Jaunā skaņdarba autori ir vairāku Nikolaja pirmo hitu “Dievs tevi mīl”, “Meitene no 6. b” un “Mīlestības nevar būt par daudz” radītāji Artūrs Palkevičs (mūzika) un Guntars Račs (vārdi). Producenta lomu šoreiz atkal uzņēmies Artūrs Palkevičs.

“Ļoti, ļoti gribējās kaut ko saulainu un aktīvu. Pandēmijas laiks mūs visus bija nogurdinājis un padarījis nedaudz gurdenus, bet tagad ir vasara un gribas dejot un izklaidēties. Domāju, ka šī dziesma būs pašā laikā!” savus fanus informē Nikolajs.

foto: Publicitātes
Nikolajs policijā ir kāpis pa karjeras kāpnēm un no kārtībnieka kļuvis par inspektoru. Bet jau šajā rudenī Nikolaju būs iespējams vērot kādā jaunā TV šovā!

Dziesmas ierakstā piedalījušās arī Sindijas Tropas vadītās bērnu studijas “Spāres” dziedātājas Elija Velduma un Tīna Poļakovska, kuras redzamas arī dziesmas teksta video kadros.

Video veidojis producents Kaspars Rudzītis ("Dween Production") un horeogrāfe Ieva Biteniece, kura pati arī ir redzama video un veidojusi dziesmas horeogrāfiju.

Kopumā Nikolajs nav laiku velti zaudējis, jo policijā ir kāpis pa karjeras kāpnēm un no kārtībnieka kļuvis par inspektoru. Bet jau šajā rudenī Nikolaju būs iespējams vērot kādā jaunā TV šovā!

Nikolaja Puzikova pagaidām vienīgais studijas albums “Te nu es esmu” nāca klajā 2017. gada pavasarī, bet dziesma “Dievs tevi mīl” plūca laurus “Muzikālās bankas” dziesmu aptaujas finālā 2011. gadā.

Šomase, Puzikovs, Arājs un Puriņa LTV šovā "Lai top"

LTV šovā “Lai top” dziedātāja Liene Šomase defilēja ar pūtēju orķestri, sprinteris Ronalds Arājs dziedāja korī, dūla Katrīna Puriņa uzstājās ...

gallery icon
55

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās