Nedēļas jaunumi "Tet+" - spoža talanta nepanesamais smagums, latvieša sirreālais ceļojums un futūristisks seriāls
TV
2022. gada 7. jūlijs, 19:30

Nedēļas jaunumi "Tet+" - spoža talanta nepanesamais smagums, latvieša sirreālais ceļojums un futūristisks seriāls

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet filmu, kurā Holivudas zvaigzne Nikolass Keidžs tēlo pats sevi, "Lielā Kristapa" laureāti "Gads pirms kara" un atzītā seriāla "Westworld" jauno sezonu.

Smejies kopā ar Keidžu

Filmā "Spoža talanta nepanesamais smagums" ("Unbearable Weight Of Massive Talent)" Holivudas zvaigzne Nikolass Keidžs tēlo… pats sevi.

Nikolass Keidžs jūtas radoši nepiepildīts un atrodas bankrota priekšā. Lai nopelnītu miljonu dolāru, viņš piekrīt piedalīties sava fana miljardiera dzimšanas dienas ballītē. Drīz vien Keidžs uzzina, ka viņu ir savervējusi CIP aģente, lai ar aktiera palīdzību iegūtu informāciju par bagātnieku – narkotiku karteļa vadoni. Situācija vēl vairāk sarežģās, kad ballītē ierodas Keidža bijusī sieva un meita.

Neparasto filmu skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Latvieša sirreālais ceļojums

"Gads pirms kara" seko jauna cilvēka, viena no pagājušā gadsimta noslēpumainākajiem latviešiem Pētera Māldera traģikomiskajam un sirreālajam ceļojumam 1913. gadā, īsi pirms Pirmā pasaules kara sākuma, – laikā, kas pārvērta pasauli.

Sižeta pamatā ir sazvērestības intriga, ko Pēteris cenšas atrisināt, bet dažādie stāsta pavērsieni vienlaikus ir arī reālu vēstures notikumu atspoguļojums, tādēļ filmas galvenais varonis savā ceļā sastop virkni pazīstamu vēsturisku personību – Ļeņinu, Freidu, Staļinu, Trocki un citus. Taču svarīgākā ir Pētera tikšanās ar viņa mūža sievieti, kaislīgo mūzu un brīvdomīgo anarhisti Almu.

Filmas "Gads pirms kara" pirmizrāde kinoteātrī "Splendid Palace"

Šodien, 13. aprīlī, kinoteātrī "Splendid Palace" notika filmas "Gads pirms kara" pirmizrāde.

gallery icon
122

Filma, kas šogad ieguva "Lielo Kristapu" kā "Labākā pilnmetrāžas spēlfilma", skatāma "Tet+ Filmas un seriāli".

Dāvja Sīmaņa filmas "Gads pirms kara" uzņemšanas aizkulises

Ieskats režisora Dāvja Sīmaņa filmas "Gads pirms kara" uzņemšanas aizkulisēs.

gallery icon
56

Cīņa turpinās!

Ar ilgi gaidīto ceturto sezonu atgriežas seriāls "Mežonīgo rietumu pasaule" ("Westworld").

Skatītāju jau tik ļoti iecienītā seriāla sižets risinās Rietumu pasaulē - izdomātā, tehnoloģiski progresīvā Mežonīgo rietumu izklaides parkā, ko apdzīvo androīdi. Parka darbinieku galvenās rūpes ir gādāt par labi situētajiem viesiem. Viņi izmanto savas priekšrocības un īsteno visneprātīgākās fantāzijas, nebaidoties no androīdu atriebības. Tāda atļaušanās ir iespējama, jo androīdi ir ieprogrammēti tā, lai būtu liegts nodarīt kaitējumu cilvēkiem.

Seriālu "Mežonīgo rietumu pasaule" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.