Slavenības
2022. gada 29. jūnijs, 05:01

Vai Džonijam Depam tiešām piedāvāja 300 miljonus par atgriešanos Džeka Sperova lomā?

Jauns.lv

Klīst runas, ka Holivudas aktieris Džonijs Deps risinot sarunas par dalību franšīzes “Karību jūras pirāti” jaunākajā filmā, kā arī atsevišķā seriālā par Džeku Sperovu, - raksta portāls “PopTopic”. Turklāt Depam esot piesolīts ļoti iespaidīgs honorārs, ja viņš atgriezīsies leģendārā pirāta lomā.

Pēc “PopTopic” informācijas avotu teiktā, studija esot ļoti ieinteresēta atjaunot attiecības ar aktieri. “Kompānijas pārstāvji ar aktieri sazinājās jau pirms viņa tiesāšanās ar Amberu Hērdu un jautāja, vai viņš vēlas atgriezties vēl vienā vai divās filmās par pirātiem,” apgalvo anonīmais ziņu pienesējs.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon
15


 Runa esot par to, lai Džonijs Deps atkal iejustos Džeka Sperova lomā franšīzes jaunākajā filmā, kā arī piedalītos “Disney+” seriālā, kas stāstītu par kuģa “Melnā pērle” kapteiņa jaunību.

Pēc vārdā nenosauktā informatora teiktā, filmu kompānija “Disney” aktierim piedāvājusi līgumu par 301 miljonu (!) dolāru.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon
21

Atgādināsim, ka 2018. gadā kino kompānija lauza līgumu ar Džoniju Depu par turpmāku dalību “Karību jūras pirātu” franšīzē. Iemesls bija skaļais skandāls un aktiera bijušās sievas Amberas Hērdas apsūdzības par vardarbību ģimenē.

Prāvā, kas norisinājās Anglijā, Depu atzina par vainīgu un ar viņu tika lauzti neskaitāmi līgumi.

Džonijs Deps un Ambera Hērda ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2020. gada 16. jūlijā

gallery icon
24

Savukārt šā gada jūnijā noslēdzās jauns tiesas process, kurā Deps centās attaisnot savu labo vārdu un apsūdzēja bijušo sievu neslavas celšanā. Tiesa šoreiz lēma par labu Holivudas zvaigznei un zaudējušajai pusei pieprasīja kompensācijā samaksāt 14 miljonus ASV dolāru. Deps pēc sešas nedēļas ilgušās tiesas prāvas noslēgšanās sociālajos tīklos rakstīja, ka “visbeidzot ir atgriezies dzīvē”.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon
36

Lai fani pārāk nesapriecātos par dzirdēto, ka Deps atgriezīsies Džeka Sperova lomā, skaidrību steidzies ieviest aktiera pārstāvis. Telekompānijas “NBC News” izplatītajā paziņojumā teikts pavisam īsi: “Tas ir izdomāts.”

Deps jau tiesā runāja par savām attiecībām ar “Disney” studiju un norādīja, ka kompānijai ar viņu ir “sarāvusi saites”, lai “būtu droša”, jo viņš tolaik saskāries ar apsūdzībām par to, ka ir “sievas sitējs”.

Džonija Depa advokāte Kamilla Vaskesa

gallery icon
25

“Pagājuši divi gadi, nemitīgi visā pasaulē runājot par to, ka es esmu sievas sitējs... Kustība #MeToo ritējusi pilnā sparā,” no tribīnes norādīja Deps.

Aktieris atzīmēja, ka “Disney” studija nav pilnībā noņēmusi kapteiņa Džeka tēlu kā tādu, taču norādīja, ka tā nevēlas nākotnē būt saistīta tieši ar viņu. Deps sacīja: “Viņi nenoņēma manu varoni no atrakciju braucieniem. Viņi nepārtrauca tirgot Džeka Sperova lelles. Viņi neko nepārtrauca tirgot. Viņi tikai nevēlējās vairs neko kopīgu ar mani.”

Džonijs Deps ierodas uz tiesu Londonā 2020. gada 26. februārī

gallery icon
10

Pēdējā “Karību jūras pirātu” filma, kurā piedalījās Deps, uz ekrāniem iznāca 2017. gadā un tai bija dots nosaukums “Karību jūras pirāti: Salazara atriebība”.