foto: Instagram
Holivudas aktrise paziņo par mīlu ar latviešu sievieti. Izredzētā ir politiķa Armanda Agruma meita
Par mīlas attiecībām ar latvieti Ramonu Agrumu (pa kreisi) aktrise Rebela Vilsone pasaulei vēstīja, soctīklos publiskojot šo foto.
Slavenības
2022. gada 16. jūnijs, 13:30

Holivudas aktrise paziņo par mīlu ar latviešu sievieti. Izredzētā ir politiķa Armanda Agruma meita

Žurnāls "Kas Jauns"

Holivudas aktrises Rebelas Vilsones (42) vārds jau otro nedēļu ir pasaules ietekmīgāko tabloīdu virsrakstos, jo kino zvaigzne negaidīti nāca klajā ar paziņojumu, ka laimi atradusi attiecībās ar sievieti. Un šī sieviete turklāt ir latviete!

Tas bija liels pārsteigums kā aktrises faniem, tā medijiem, jo Rebelai iepriekš ir bijušas attiecības ar vairākiem vīriešiem. Pēdējais viņas draugs bija miljardieris Džeikobs Bušs, ar kuru viņa satikās apmēram gadu – līdz 2021. gada februārim. Zināms, ka pirms tam viņai bija attiecības arī ar kaskadieri Adenu Steju, Austrālijas tenisistu Metu Reidu un aktieri producentu Mikiju Guču.

Holivudas aktrises Rebelas Vilsones fantastiskās pārvērtības

Pērn aktrise Rebela Vilsone pasauli šokēja ar teju neticamām vizuālām pārvērtībām. Iepriekš apaļīgā Holivudas zvaigzne pārsteidza ar nudien iespaidīgu svara ...

gallery icon

“Es domāju, ka meklēju Disneja princi... Bet varbūt visu šo laiku man bija jāmeklē Disneja princese,” sociālajā vietnē "Instagram" raksta pati Vilsone, pievienojot mirkļbirku #loveislove un varavīksnes simbolu, ko izmanto LGBT kopiena. Holivudas komiķe arī atklāja, ka viņas jaunā draudzene ir 1984. gadā dzimusī Ramona Agruma.

Ramonas Agrumas izklaides smalko aprindu ballītēs

Holivudas aktrises Rebelas Vilsones (42) vārds jau otro nedēļu ir pasaules ietekmīgāko tabloīdu virsrakstos, jo kino zvaigzne negaidīti nāca klajā ...

gallery icon

Ramona ir latviete, un tā sauktajos treknajos gados, kad pašmāju prese cītīgi sekoja tā laika spilgtākās ballīšu karalienes Anetes Sončikas gaitām, arī Agruma bija viešņa daudzos smalko aprindu burziņos. Sākumā Ramona stādījās priekšā kā nekustamo īpašumu uzņēmēja, vēlāk viņa grandiozi atklāja savu restorānu "Vanille" Vecrīgā, kur līksmoja un dārgāko šampanieti laistīja un dzēra tā laika zelta jaunatnes zināmākie pārstāvji, bet pēcāk gaišmatainā daiļava paziņoja, ka ir godājama par apģērbu dizaineri. 2008. un 2009. gadā stilīgi un dārgos zīmolos ģērbtās Ramonas Agrumas fotogrāfijas bieži tika publicētas Latvijas smalko aprindu slejās un stila žurnālu modes lapās.

25. dzimšanas dienu jauniete šiki un pompozi atzīmēja kopā ar draudzenēm un vecākiem, palepodamās arī ar to, ka ir turīga un ietekmīga tētuka meitiņa, proti, viņas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums.

foto: LETA
Ramonas tēvs politiķis Armands Agrums. 2018. gadā Saeimas vēlēšanās Armands Agrums bija partiju apvienības LSDSP/KDS/GKL līderis. Viņam bija pirmais numurs apvienības Rīgas sarakstā, un kopā viņš saņēma 397 vēlētāju balsis. Lieki teikt, ka ar to bija daudz par maz, lai tiktu pie kārotā deputāta amata.

Savulaik Agrums bijis kādreizējā Ministru prezidenta Einara Repšes ārštata padomnieks, vēlāk pildījis izpilddirektora pienākumus Rīgas Kurzemes rajona izpilddirekcijā, pirms dažiem gadiem arī kandidēja uz deputāta amatu Eiropas Parlamentā. Armands Agrums zināms arī kā fonda "Prioritāte" vadītājs. Šis fonds asi vērsies pret homoseksualitāti un tās popularizēšanu.

Izgaismojot Holivudas aktrises Rebelas Vilsones mīlas attiecības ar Ramonu Agrumu, ārzemju prese nu vēsta, ka jau vairākus gadus Agruma karjeru kaldina ASV un dzīvo Losandželosā. Ar Vilsoni Agruma sapazinusies caur kopīgiem draugiem.

Pērn šokēja ar nomestiem 35 kilogramiem

Pērn aktrise Rebela Vilsone pasauli šokēja ar teju neticamām vizuālām pārvērtībām. Iepriekš apaļīgā Holivudas zvaigzne pārsteidza ar nudien iespaidīgu svara zudumu – 35 kilogramiem.

Austrāliešu komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg!

gallery icon

Rebela atzina, ka tuvi cilvēki bijuši skeptiski noskaņoti pret viņas vēlmi notievēt. “Patiesībā es pat saņēmu daudz pārmetumu no savas Holivudas komandas. Es viņiem teicu, ka nākamo sev pasludināšu kā veselības gadu, kas nozīmē, ka fiziski mainīšos, tādējādi izmainot arī savu dzīvi. Viņi pajautāja, kāpēc man tas ir vajadzīgs. Viņu acīs es biju smieklīga resnīte, kas pelnīja miljoniem dolāru, tieši pateicoties savai fiziskajai komplekcijai,” intervijā telekanālam BBC pastāstījusi Rebela.