foto: Shutterstock/ Vida Press
Džonija Depa fani draud nogalināt Amberu Hērdu
Džonijs Deps un Ambera Hērda turpina tiesāties.
Slavenības
2022. gada 27. maijs, 23:45

Džonija Depa fani draud nogalināt Amberu Hērdu

Jauns.lv

Ambera Hērda pagājušajā tiesas sēdē paziņoja, ka viņai vairākkārt draudēts ar nāvi. Tas noticis tiesas procesa dēļ lietā par neslavas celšanu pret viņas bijušo vīru Džoniju Depu.

"Simtiem draudu par slepkavību saņemu regulāri, ja ne katru dienu. Tūkstošiem reižu, kopš sākās šī tiesa. Cilvēki izsmej manas liecības," apgalvo Hērda. Aktrises teikto citē "HollywoodLife".

Aktrise arī sīkāk pastāstījusi, ka daži no satraucošākajiem draudiem par slepkavību, kurus viņa saņēmusi, bijuši adresēti ne tikai viņai, bet arī viņas ģimenei.

"Cilvēki draud iebāzt manu meitu mikroviļņu krāsnī. Man tā saka," viņa paziņoja.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon

Hērda piebilda, ka tiek vajāta un pazemota no Depa fanu puses.

Pēc mākslinieces teiktā, viņu pie tiesas zāles ikreiz sagaida traki bijušā dzīvesbiedra fani.

Jau vēstīts, ka Džonijs Deps apsūdz bijušo sievu Amberu Hērdu viņa apmelošanā. Hērdas apgalvojumus par vardarbību ģimenē, ko viņa it kā cietusi vairāku gadu garumā, Deps sauc par meliem. Aktieris ir apņēmības pilns attaisnot savu labo vārdu un ir gatavs piesaistīt pēc iespējas vairāk jaunu liecinieku.

Džonijs Deps un Ambera Hērda ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2020. gada 16. jūlijā

gallery icon

58 gadus vecais aktieris vēlas piedzīt no bijušās sievas 50 miljonus ASV dolāru par neslavas celšanu. Džonijs Deps uzstāj, ka Ambera Hērda (36) viņu apmelojusi, kad 2018. gadā laikrakstam “Washington Post” uzrakstījusi sleju par vardarbības pieredzi savā ģimenē. Lai gan savā vēstījumā Ambera nenosauca bijušo vīru vārdā, visiem bija skaidrs, kuru cilvēku viņa domājusi.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu pamet tiesu

gallery icon