Slavenības
2022. gada 24. maijs, 18:55

Meganas Mārklas maiguma žests šķiet pilnīgi neiederīgs polo spēlē, vērtē eksperte

Jauns.lv

Megana Mārkla nofotografēta sniedzam skūpstu uz lūpam savam vīram princim Harijam, kad viņa komanda uzvarēja polo turnīrā Kalifornijā.

Megana Mārkla nekavējās, lai apsveiktu vīru ar uzvaru polo turnīrā. Viņa nofotografēta sniedzam skūpstu princim Harijam uz lūpām pēc tam, kad viņš kopā ar komandas biedriem bija devies saņemt uzvaras trofeju.

Megana sportiskajam pasākumam bija izvēlējusies elegantu un uzmanību piesaistošu koptēlu. Viņa bija ģērbusies vasarīgos baltos bikšusvārkos un melnā blūzē ar baltu zirnīšu rakstu, ko papildinājusi ar jostu. Galvā viņa bija uzlikusi melnu platmali, bet kājās apāvusi melnas laiviņas. Koptēlu viņa noslēgusi ar spilgti sarkanu lūpu pomādi un saulesbrillēm lielos rāmjos.

Megana pasniedza balvas polo turnīra uzvarētājiem un skūpstīja uz vaiga Harija komandas biedrus. Kad pienāca kārta apsveikt Hariju, viņa noskūpstīja vīru uz lūpām. Daļa sarkanās lūpu krāsas noberzējās, un Megana ātri noslaucīja Harija lūpas, uz kurām bija palikuši viņas kosmētikas nospiedumi.

Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa norāda – neraugoties uz to, ka žests bijis mīlīgs, tas bijis “pilnīgi nevietā” līdzās Harija mačo komandas biedriem.

Intervijā izdevumam “The Mirror” eksperte teic, ka Megana skūpsta laikā šķitusi nedaudz atturīga, bet tas bijis acīmredzama iemesla dēļ.

“Ar šo apsveikuma skūpstu Megana parāda sevi kā situācijas noteicēju, pavēlnieci un kontrolētāju,” vērtē Džeimsa.

“Iepriekš novērotā pāra sadošanās rokās ar kopā savītiem pirkstiem, Harija pateicības pilnie skati un Meganas atbildes ar smaidu, liecināja par viņu ierasto augsto pieķeršanās līmeni. Taču polo ir dižošanās sporta veids aristokrātiskajiem vīriešiem, kad viņi var demonstrēt savu mačo bravūru seglos un muskuļus seksapīlajās baltajās biksēs, tāpēc uzvarētāja skūpsts no Meganas puses tomēr bija mazliet piesardzīgs.”

“Kad Harijs pieliecas ar savu ierasto dedzību, lai sagaidītu tuvību, Megana pieliek abas rokas pie viņa sejas, kas izskatās pēc vadīšanas un ierobežošanas žesta.”

“Iemesls [atturīgam skūpstam] ir diezgan acīmredzams. Meganas cepure ar platajām malām, lielās saulesbrilles un koši sarkanā lūpu krāsa būtu šķērslis jebkam kaislīgākam par buču uz vaiga.”

“Pat uzmanīgi sniedzot skūpstus uz vaiga [komandas biedriem], Meganai ir jāpiekārto cepure un brilles, un viņa smejas pēc mirkļa ar vīru.”

“Neraugoties uz visu piesardzību, viņai nākas slaucīt nost lūpu krāsu no Harija sejas ar mīlīgu žestu, kas šajā situācijā tomēr izskatās gaužām nevietā, stāvot līdzās Harija mačo tipa komandas biedriem polo spēlētājiem.”

Megana arī agrāk nav vairījusies publiski izrādīt jūtas savam vīram. 2018. gada jūlijā Saseksas hercogiene pauda atbalstu Harijam labdarības polo spēlē, kas notika Berkšīrā, Lielbritānijā. Tas notika trīs mēnešus pēc pāra karaliskajām kāzām, un šāda publiska jūtu izpausme tolaik kļuva par īstu sensāciju, jo karaliskās ģimenes pārstāvji parasti ievēro etiķeti un no publiskas jūtu izpausmes atturas.