Slavenības
2022. gada 24. maijs, 05:45

Krisam Pratam un Katrīnai Švarcenegerei piedzimis otrais bērns

Jauns.lv

Aktieris Kriss Prats un Arnolda Švarcenegera meita Ketrīna Švarcenegere otro reizi kļuvuši par vecākiem. Pārim piedzimusi meita. Jaunais tēvs jau soctīklos padalījies ar mazajai izvēlēto vārdu.

Filmas “Guardians of the Galaxy” zvaigzne Kriss Prats sociālajos tīklos savus sekotājus painformējis par otrā bērna piedzimšanu un atklājis, kādu vārdu abi ar sievu izvēlējušies jaundzimušajai meitai.

Par meitenītes nākšanu pasaulē paziņojusi arī Kalifornijas bijušā gubernatora un spraiga sižeta filmu zvaigznes Arnolda Švarcenegera vecākā meita Ketrīna Švarcenegere.

Kriss (42) un Ketrīna (32) priecīgos jaunumu pavēstījuši savos “Instagram” kontos.

Viņi publiskojuši attēlu, kurā rakstīts meitas vārds un viņas dzimšanas datums: Eloīza Kristīna Švarcenegere Prata, 2022. gada 21. maijs.

“Mēs esam tik saviļņoti paziņot par mūsu otrās meitas Eloīzas Kristīnas Švarcenegeres Pratas piedzimšanu,” norādīts parakstā pie attēla.

“Mamma un mazulis jūtas labi. Mēs esam bezgala svētīti un pateicīgi. Ar mīlestību, Katrīna un Kriss.”

Pirmo reizi Kriss un Ketrīna par vecākiem kļuva 2020. gada augustā, kad pasaulē nāca viņu pirmā meita Laila.

Kriss Prats ar sievu Ketrīnu Švarcenegeri, vecāko meitu Lailu un sievas māsu Kristīni 2022. gada 15. maijā

gallery icon
12

Filmas “Jurrasic World” aktierim ir arī dēls Džeks, kurš dzimis viņa laulībā ar aktrisi Annu Farisu. Ar Annu viņš bija precējies līdz 2018. gadam.

Kriss Prats ar Dženiferu Lorensu un sievu Annu Farisu filmas „Passengers” reklāmas pasākumā

gallery icon
11

To, ka gaida savu otro bērnu, pāris paziņoja jau pavisam īsi pēc pirmās meitas nākšanas pasaulē.

Pērn, atzīmējot sievas 32. dzimšanas dienu, Kriss Prats savā “Instagram” blogā Ketrīnai veltīja aizkustinošu vēstījumu, kas sumina abu mīlestību.

“Daudz laimes dzimšanas dienā, dārgā! Tu esi tik brīnišķīga sieva, māte, pamāte, un dzīves partnere. Es pat nevaru iedomāties, cik pazudis es būtu bez tevis,” rakstīja Kriss.

Savu veltījumu sievai viņš bija papildinājis ar virkni fotogrāfiju, kur Ketrīna redzama baudām atpūtu uz jahtas.

“Tu esi skaista, ļoti stipra, saprātīga, dziļi domājoša, ārkārtīgi gudra, tu esi īsts boss, un tu komunicē kā neviens cits. Paldies par visu.”  

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere

gallery icon
19

Pēc pirmās meitas Lailas piedzimšanas Ketrīna iesāka veidot “Instagram” sēriju “BDA Baby”, kurā stāstīja par mātes rūpēm.

Savukārt aizvadītā gada augustā, atzīmējot vecākās meitas pirmo dzimšanas dienu, un gaidot otro meitu, Švarcenegere savā “Instagram” blogā padalījās iespaidos, cik ļoti izbauda mātes lomu un parādīja retu fotogrāfiju ar mazo gaviļnieci.

“Cik maģisks gads šis ir bijis,” komentārā pie attēla rakstīja Katrīna. “Es ar bijību vēroju savu meitenīti, kā viņa aug un mainās – kā viņa no zīdaiņa kļūst par mazuli, un tagad jau ir bērns, kas mācās staigāt!”

Ketrīna un Kriss salaulājās romantiskā ceremonijā 2019. gada 8. jūnijā. Pāris viens otram jāvārdu teica luksusa rančo Montesito, Kalifornijā. Līgavu pie altāra veda viņas tētis Arnolds Švarcenegers.

Paparaci ķer mirkļus no Ketrīnas Švarcenegeres un Krisa Prata kāzām

gallery icon
21

Kriss izpelnījās kritiku no faniem pēc tam, kad pēc Lailas piedzimšanas pateicās Ketīnai, ka viņa dāvājusi “veselīgu meitu”.