Slavenības
2022. gada 20. maijs, 12:48

Pasaulē nācis Riannas un repera A$AP Rocky bērniņš

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna un viņas draugs reperis A$AP Rocky kļuvuši par vecākiem.

Kā ziņo TMZ, pasaulē nācis puisītis, bet vārds pagaidām netiek atklāts. Bērniņš piedzimis 13. maijā Losandželosā.

Rianna savas grūtniecības laikā izpelnījās īpašu uzmanību, jo izrādīja savu vēderu visdažādākajos modes veidos un varētu pat teikt - lauza stereotipus, kā jāizskatās topošajai māmiņai.

“Deviņi - desmit mēneši ir ilgs laiks, un tas ir jāizbauda. Es cenšos to maksimāli darīt. Un, tā kā mode ir viena no manām mīļākajām lietām, mēģinu definēt, ko vispār nozīmē grūtniecība, būt par māti. Reizēm jūtos neērti, tāpēc sapucējos un izliekos,” iepriekš presei teica Rianna.

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon
32

Jāteic, ka vēl nesen nu jau jaunais tēvs - A$AP Rocky - tika arestēts Losandželosas lidostā, kad pāris atgriezās no brīvdienām dziedātājas dzimtenē Barbadosā. Šobrīd reperis no ieslodzījuma atbrīvots pret drošības naudu, taču viņam draud reāla brīvības atņemšana uz ilgiem gadiem. Gaismā nācis pērn novembrī noticis incidents ar šaujamieroča pielietošanu. Reperi vaino sava paziņas sašaušanā pēc pērn rudenī notikuša strīda Holivudā.

Ja Rakims Maierss tiks atzīts par vainīgu, saskaņā ar Kalifornijas Kriminālkodeksu viņam draud cietumsods līdz vienam gadam un 1000 ASV dolāru naudas sods, kā arī probācijas laiks par pārkāpumu. Ja viņu notiesās par uzbrukumu ar nāvējošu ieroci, Maierss varētu pavadīt štata cietumā līdz pat četriem gadiem un viņam piemērotu 10 000 ASV dolāru lielu sodu, kā arī noteiktu obligātu pārbaudes laiku.

Anonīmi informatori portālam “HollywoodLife” norādījuši, ka reperim var draudēt arī krietni ilgāka brīvības atņemšana.

Riannas jaunā māja Beverlihilsā

gallery icon
46

Dziedātāja Rianna 2021. gadā

gallery icon
18