Slavenības
2022. gada 17. maijs, 06:29

Par precētu vīru kļuvis Aināra Šlesera dēls Ričards

Žurnāls "Kas Jauns"

Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", laulības ostā iestūrējis viens no uzņēmēja un politiķa Aināra Šlesera dēliem - Ričards (25).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā informē "Kas Jauns", Ričards 29. aprīlī Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes evaņģēliski luteriskajā baznīcā mijis gredzenus ar savu mīļoto Danu Molotanovu, kas pēc laulībām pieņēma vīra uzvārdu. Tāpat jaunlaulātie noslēguši laulību līgumu, kas vēsta: “Visa manta, gan kustamā, gan nekustamā, kura tiks iegūta turpmāk laulības laikā un ko iegūs kāds no laulātajiem, būs tikai šī laulātā īpašums.”

Par kāzām Šleseri pavēstījuši arī soctīklos - Ričards pat ievietojis foto, kur ar jauno sievu redzams pie pašas baznīcas. Tāpat bildes ar jauno pāri savā profilā atrādījusi influencere Maija Armaņeva.

Kas tad īsti ir par oligarhu dēvētā Aināra Šlesera jaunā vedekla? Par sevi pērn Dana pati pastāstījusi kādā raidījumā Latvijas Radio 4. Pēc profesijas viņa ir menedžere, specializējusies starptautiskajās attiecībās. “Esmu dzimusi Ventspilī, bet skolā gāju jau Rīgā. Beigusi arī mūzikas skolu. Šobrīd strādāju ar lielām kompānijām un attīstu pati savu zīmolu. Manas aizraušanās ir mūzika un sports. Spēlēju flautu un saksofonu, dziedu un rakstu mūziku. Agrāk uzstājos ar dažādām mūzikas grupām. Par savas dzīves mērķi uzskatu parādīt, ka varam vairāk, nekā mums šķiet. Vēlos iedvesmot citus ar savu mīlestību un gudrību,” tā sevi raksturoja Dana.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ainārs Šlesers ar dēlu Ričardu un meitu Elizabeti 2018. gadā. Aināra un Ineses Šleseru ģimenē ir vēl trīs dēli: Edvards, Gerhards Daniels un Marks Leonards.

Oficiāli pašai sava zīmola Danai gan nav, tas noteikti vēl ir tikai attīstības stadijā. Taču viņas vīrs, protams, uzņēmēju sarakstos ir atrodams. Tā "Lursoft" dati vēsta, ka Ričardam Šleseram pieder 10 procenti SIA "Regma Group", tāpat viņš ir valdes loceklis SIA "Regma Management" un padomes loceklis akciju sabiedrībā "MCH Investīcijas", šajā amatā iecelts tikai pirms mēneša. Šī akciju sabiedrība, kuras pamatkapitāls ir vairāk nekā 10 miljoni eiro, nodarbojas ar “holdingkompāniju darbību”. Pērn gan apgrozījuma nav bijis un nācies strādāt ar 727 tūkstošu eiro zaudējumiem. Uzņēmuma padomē bez Ričarda Šlesera vēl ir arī Edgars Šķenderis, Ivars Gulbis un Jānis Bērziņš, valdē darbojas Ričarda brālis Edvards un Kaspars Tinkuss. Gan Šķenderis, gan Tinkuss jau gadiem darbojas arī vairākos ar citu oligarhu Andri Šķēli saistītos uzņēmumos. Kā "MCH Investīcijas" patiesais labuma guvējs ir norādīts Edvards Šlesers. Tāpat viņš ar mammu Inesi ir patiesie labuma guvēji SIA "Regma Group", kur Ričardam Šleseram pieder desmit procenti daļu. Inesei un Edvardam katram pieder 45 procenti. Un arī šis uzņēmums, kura darbības nozare ir “citas finanšu pakalpojumus papildinošas darbības”, pērn strādājis bez apgrozījuma, īpašniekiem sarūpējot 32,5 tūkstošus eiro lielus zaudējumus. Ar gandrīz 200 tūkstošu eiro zaudējumiem strādājusi arī SIA "Regma Management", kur nesen par jauno vīru kļuvušais Ričards ir valdes loceklis.

Šlesers protesta akcijā Rīgā pulcē vairākus simtus

Rīgas centrā partijas “Latvija pirmajā vietā” līderis Ainārs Šlesers rīko kārtējo protesta akciju, kurā sanākušie kritizē valdības politiku Covid-19 krīzes ...

gallery icon
245

Vismaz vienam no uzņēmumiem, ar kuru Šleseri saistīti, pērn gan ir izdevies strādāt ar peļņu. Turklāt ievērojamu. "MCH Investīcijas" īpašniece SIA "Multi Capital Holdings", kurā patiesais labuma guvējs ir Edvards Šlesers, pērn strādājusi ar 10,5 miljonu eiro peļņu.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

 

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās