Slavenības
2022. gada 15. maijs, 10:51

100 dienas reanimācijā: Prijanka Čopra beidzot var apskaut savu meitiņu

Jauns.lv

39 gadus vecā indiešu izcelsmes Holivudas aktrise Prijanka Čopra saņēmusi visdārgāko dāvanu: nesen no slimnīcas intensīvās terapijas nodaļas izrakstīta viņas jaundzimusī meitiņa. Ar priecīgajiem jaunumiem sociālajos tīklos padalījusies aktrise pati.

Prijanka Čopra pastāstījusi, ka pēc vairāk nekā pēc trīs mēnešiem, ko meitiņa pavadījusi slimnīcas intensīvās terapijas palātā, viņa visbeidzot varējusi pārvest bērnu mājās. Par godu šim notikumam Prijanka saviem sekotājiem parādījusi pirmo savas mazulītes fotogrāfiju.

Aktrise jau agrāk atklāja, ka abi ar vīru mūziķi Niku Džonasu savai pirmdzimtajai devuši vārdu Matli Marija.

“Pēc 100 dienām intensīvajā terapijā mūsu maziņā visbeidzot ir mājās kopā ar mums!” – Čopra pierakstījusi pie publiskotās fotogrāfijas. Attēlā iemūžināts mirklis, kur laimē starojošā jaunā māmiņa maigi piekļauj mazo Matli Mariju sev pie krūtīm. Savukārt tētis Niks ar neslēptu maigumu nolūkojas uz viņām abām.

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas vīrs Niks Džonass kāzu dienā

gallery icon
43

To, ka Prijanka gatavojas kļūt par māmiņu, nezināja neviens no ģimenei nepiederīgiem cilvēkiem. Sabiedrība par to uzzināja tikai janvāra beigās, kad aktrise negaidīti paziņoja, ka viņai esot meita. Viņa arīdzan atklāja, ka bērnu iznēsājusi un dzemdējusi nav viņa pati, bet gan Čopras personīgi izraudzīta surogātmāte.

Prijankas Čopras un Nika Džonasa kāzas

Sestdien notikušajai kristiešu kāzu ceremonijai svētdien sekoja hindu tradīcijās ieturētas svinības. Niks Džonass un Prijanka Čopra kāzas svinēja nedēļas garumā.

gallery icon
24

Prijanka un Niks ļoti rūpīgi izvēlējās kandidāti, kurai būs lemts kļūt par viņu bērna iznēsātāju. Sieviete, kurai pāris uzticēja šo atbildīgo misiju, šķita stipra un veselīga, tomēr iznēsāt mazuli viņai neizdevās. Čoparas meita piedzima 12 nedēļas pirms noteiktā laika. Bērns nāca pasaulē piektajā grūtniecības mēnesī un bijā ļoti mazs un ļoti vārgs. Ārsti neslēpa bažas, ka meitenīte varētu arī neizdzīvot. Par laimi pa trīs mēnešiem, kas pavadīti neiznēsāto bērnu inkubatorā, meitenīte pieņēmusies spēkā tik ļoti, ka Prijankai tagad atļauts bērnu vest uz mājām. Tagad visbeidzot visa ģimene ir kopā.

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas tērpu stils

gallery icon
63

Par to, ka ļoti vēlas bērnus, Čopra stāstīja jau pirms kāzām. Lai gan indiešu izcelsmes aktrise un Niks Džonass apprecējās jau 2018. gadā, laikam ejot Prijankai nekādi neizdevās palikt stāvoklī – arī neraugoties uz ārstēšanos. Tāpēc aktrise un viņas vīrs nolēma nezaudēt vēl vairāk laika un izmantot iespēju nolīgt surogātmāti. Tagad, kad Matli Marija visbeidzot ir kopā ar saviem vecākiem, pāris sapņo, ka visu iespējamo laiku pavadīs kopā ar savu tik ļoti gaidīto bērniņu.

Prijanka Čopra rotājusies ar pasakainu briljantu kaklarotu

Neilgi pēc nedēļu ilgajām kāzām Indijā, aktrise Prijanka Čopra un mūziķis Niks Džonass devās uz Ņujorku. Jau dažas dienas vēlāk ...

gallery icon
19