Slavenības
2022. gada 12. maijs, 16:42

Adele padalās ar svarīgiem privātās dzīves jaunumiem

Jauns.lv

Britu dziedātāja Adele (35) padalījusies ar fotogrāfijām, kurās redzama kopā ar savu mīļoto vīrieti amerikāņu sporta aģentu miljonāru Riču Polu (40), kā arī atklājusi nozīmīgas pārmaiņas savā privātajā dzīvē.

Adele parādījusi fotogrāfiju, kurā abi ar draugu Riču Polu redzami pie savas jaunās mājas turam rokās atslēgu saišķi. Ar šo attēlu dziedātāja apstiprinājusi, ka pēc gadu ilgas draudzības abi ar Polu nolēmuši uzsākt kopdzīvi zem viena jumta un iegādājušies savu pirmo kopīgo māju.

Greznais savrupnams atrodas Losandželosā.

Izskanējusi informācija, ka pāris šo māju iegādājies no spraiga sižeta filmu zvaigznes Silvestra Stallones un samaksājis par to 83 miljonus ASV dolāru.

Viena dēla māmiņa publiskojusi arī vairākas citas fotogrāfijas un visām devusi vienu parakstu “Laiks skrien”.

Adele “Brit Awards” balvu ceremonijas vakarā 2022. gada februārī

gallery icon
18

Līdzās virknei attēlu, kur Adele redzama kopā ar savu jauno draugu, viņa publiskojusi arī tuvplāna fotogrāfiju ar savu roku, kurā tur laimīgo cepumiņu. Ieceptajā vēstījumā teikts: “Tu esi atradis labu kompāniju – izbaudi.”

foto: CAMERA PRESS/Robin Pope / Vida Press
“Brit Awards” ceremonijas vakarā šā gada februārī Adele ļāva noprast, ka ir saderinājusies ar savu mīļoto.

Runas par britu dziedātājas un trīs bērnu tēva Pola attiecībām apstiprinājās aizvadītā gada jūlijā, kad abi kopā apmeklēja NBA fināla spēli – tas bija divus mēnešu pēc tam, kad izskanēja pirmās baumas, ka viņus vieno romāns.

“Grammy” balvas laureāte tolaik pilnībā izmanīja savu ārējo tēlu, nokrītoties svarā par satriecošiem 45 kilogramiem.

Adelei ir lielisks grima mākslinieks

Adeles grima mākslinieks prot piešķirt dziedātājas sejai starojumu.

gallery icon
12

Iepriecinošie jaunumi privātajā dzīvē seko pēc dažiem grūtiem mēnešiem dziedātājas dzīvē. Janvārī Adele bija spiesta atcelt daudzu ļoti gaidīto rezidentūras šovu Lasvegasā. Adele asarām acīs vērsās pie faniem ar paziņojumu, ka šovs “nav bijis gatavs”, turklāt tas notika tikai dienu pirms plānotās pirmizrādes.

“Man ļoti žēl, bet mans šovs nav gatavs. Mēs esam izmēģinājuši visu iespējamo, lai to laicīgi sagatavotu jums, taču mūs ir pilnībā iznīcinājusi piegādes kavēšanās un Covid,” viņa iesāka ar trīcošo balsi.

foto: CAMERA PRESS/Robin Pope / Vida Press
Adele “Brit Awards” balvu ceremonijas vakarā šā gada februārī. Tik slaida, kā nekad iepriekš!

“Puse manas komandas ir saslimusi ar Covid — joprojām slimo. Šovu nebija iespējams pabeigt. Es nevaru jums sniegt to, kas man šobrīd ir, un esmu satriekta,” viņa sacīja.

2019. gada pavasarī pēc septiņu gadu kopā būšanas Adele izšķīrās no vīra uzņēmēja Saimona Konecki. Abi apprecējās klusi, plašākai sabiedrībai par to neuzzinot līdz pat 2017. gada “Grammy” balvu pasniegšanas ceremonijai, kurā dziedātāja pateicās savam “vīram”. Acīgākie par notikušajām kāzām vien nojauta, pateicoties gredzenam, kas mirdzējis dziedātājas pirkstā.

Adele ar vīru Londonā, 2014. gada rudenī

gallery icon
11

Adeles un Konecki dēls Andželo pasaulē nāca 2012. gadā, savukārt kāzas sekoja vien 2016. gadā.

Dziedātāja Adele ar dēlu Andželo Losandželosas lidostā

gallery icon
12