Slavenības pozē, ietinušies tikai dvielī. FOTO
Aktrise Amanda Seifrīda kļuvusi par 77. slavenību, kuru savā „dvieļu sērijā” fotografējis pasaulē atzītais slavenību un modes fotogrāfs Mario Testino.
Slavenības
2015. gada 1. jūnijs, 08:16

Slavenības pozē, ietinušies tikai dvielī. FOTO

Jauns.lv

Daiļā aktrise Amanda Seifrīda ir jau 77. slavenība, kas izģērbusies slavenību fotogrāfam Mario Testino un pozējusi viņa aizsāktajā „dvieļu sērijā”. Fotogrāfijās mākslinieks iemūžinājis zvaigznes pozējam vien dvielī.

Melnbalto fotogrāfiju, kurā Amanda Seifrīda redzama ar baltu dvieli, kas apsiets ap galvu un rokām aizklājam kailās krūtis, 29 gadus vecā aktrise arī pati publiskojusi savā „Intagram” blogā. Fotogrāfijā aktrise kosmētiku ir lietojusi ļoti minimāli, izceļot dabisko skaistumu.

Mario Testino ir pasaules slavu iemantojis slavenību un modes fotogrāfs no Peru. 60 gadus vecajam māksliniekam savulaik pozējusi arī princese Diāna, un tieši viņš uzņēmis prinča Viljama un viņa nākamās sievas Keitas Midltones oficiālās saderināšanās fotogrāfijas. Šī fotogrāfa darbus publicējuši tādi slaveni žurnāli kā „Vogue” un „Vanity Fair”.

Mario Testino aizsāktajā „dvieļu sērijā” fotogrāfam pozējuši jau 70 duči slavenību, to skaitā arī populāri vīrieši. Izaicinājumam pozēt tikai dvieļa piesegtiem, piekrituši tādi pasaulē atpazīstami cilvēki kā, Naomi Kempbela, Selēna Gomesa, Sjenna Millere, Bleika Laivlija, Džastins Bībers, Kendala Dženere, Rouzija Hantigtone-Vaitlija un viņas brālis Tobijs Hantingtons-Vaitlijs, Keira Naitlija, Miranda Kera, Kodijs Simpsons, Mailija Sairusa, Krištianu Ronaldu un daudzi citi.

„Dvieļu sēriju” Testino aizsāka pēc tam, kad nofotografēja supermodeli Keitu Mosu fotosesijas aizkulisēs sēžam baltā halātā un ar dvieli, kas apsiets ap galvu. „Manuprāt meitenes un puiši izjūt šo brīvību izpaust sevi, jo nav noteikta veida, kā viņiem vajadzētu aplikt dvieli. Tu vari darīt, ko vien vēlies... aplikt kā vien vēlies,” rakstīja Testino, uzsākto savu fotosēriju, kas stiepjas jau vairāk nekā gada garumā.

Kasjauns.lv / Foto: Instagram