foto: Instagram
"Jūs esat pie pilna prāta?" Laima Vaikule dedzīgi aizstāv Galkinu un izlamā viņa apsaukātāju
Alla Pugačova kopā ar Maksimu Galkinu un Laimu Vaikuli.
Slavenības
2022. gada 28. aprīlis, 14:07

"Jūs esat pie pilna prāta?" Laima Vaikule dedzīgi aizstāv Galkinu un izlamā viņa apsaukātāju

Jauns.lv

26. aprīlī viena no galvenā Krievijas kanāla tiešraidē "Russia Today" redaktore Margarita Simonjana nosauca Maksimu Galkinu par "geju, kurš acu aizmālēšanai apprecēja sirmgalvi". Par viņu un Allu Pugačovu iestājās ģimenes ilggadējā draudzene Laima Vaikule.

"Ko tagad dara Galkins - aplej ar samazgām Krieviju, Krievijas armiju... Kad cilvēks, par kuru ir droši zināms, ka viņš ir gejs, acu novēršanai, personīgam labumam, karjeras izaugsmei apprec vecu sievieti un pārliecina visu savu ne visai lētticīgo auditoriju, ka viņiem ir mīlestība!

Jūs taču saprotat šī cilvēka iekšējās liekulības, melu un vispār kvalitātes līmeni!

Un tu, lūk, tāds melīgs cilvēks, zīmogu nav kur likt, tu atļaujies manu dzimteni apliet ar samazgām, nezinot ne par ko, ne par militāro specoperāciju, ne ģeopolitiku, ne par to, kas vispār ir dzimtene. Kas par marazmu!" paziņoja Margarita Simonjana, kuru dēvē par vienu no "Kremļa galvenajām propagandistēm".

foto: Ekrānuzņēmums/YouTube
Margarita Simonjana

Pats Galkins nekādi nereaģēja uz apvainojumu, toties par viņu kopā ar Allu Pugačovu iestājās Laima Vaikule. Mākslinieki daudz laika pavada kopā, kad zvaigžņu pāris atpūšas vasarā Jūrmalā.

Nav brīnums, ka Vaikulei grūtā brīdī ir ko teikt. "Instagram" viņa publicēja šādu ziņu: "Es ļoti aptuveni zināju, kas ir Margarita Simonjana. Tagad zinu. Tas ir cilvēks, kurš ignorē jebkādas morāles un ētikas normas, un kuru es kopš šī brīža uzskatu par pilnīgi nesaudzīgu. Es labi pazīstu Allu Pugačovu un Maksimu Galkinu.

Rodas iespaids, ka kaut kādu iemeslu dēļ Simonjanu pārņem naida jūtas pret šo absolūti laimīgo un harmonisko pāri. Tīša viņu ģimenes goda un cieņas pazemošana, kas izteikta tik nepiedienīgā formā, parāda jūsu profesionālo un cilvēcisko bankrotu.

Vai esat pie pilna prāta, Margarita? Jūs taču nepazīstat šos cilvēkus! Pārsteidz arī tas, ka jūs atļāvāties, uzstājoties federālajā kanālā un spriedelējot par nopietnām tēmām, nolaisties līdz banālai vārdu caurejai.

Jūsu izteikumi demonstrē necieņu ne tikai pret Allu un Maksimu, bet arī pret viņu fanu daudzmiljonu armiju. Tas viss jums godu nedara, parāda jūsu kultūras un intelekta zemo līmeni.

Kas attiecas uz Allu un Maksimu, esmu pārliecināta, ka viņi nepiešķir lielu nozīmi jūsu nekrietnajiem "odu kodieniem". Mēs, viņu draugi, no savas puses nevaram atstāt jūsu izteikumus bez ievērības."