Slavenības
2022. gada 22. aprīlis, 05:40

Riannai drīz jādzemdē, bet viņas bērna tēvam draud līdz pat 14 gadu ilgs cietumsods

Jauns.lv

Popzvaigznes Riannas draugs reperis A$AP Rocky arestēts Losandželosas lidostā, kad pāris atgriezās no brīvdienām dziedātājas dzimtenē Barbadosā. Šobrīd reperis no ieslodzījuma atbrīvots pret drošības naudu, taču viņam draud reāla brīvības atņemšana uz ilgiem gadiem. Gaismā nācis pērn novembrī noticis incidents ar šaujamieroča pielietošanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par reperi A$AP Rocky (īstajā vārdā Rakimu Maiersu) samaksāta 550 000 ASV dolāru liela drošības nauda, un viņš izlaists no Losandželosas cietuma trešdien, vien dažas stundas pēc apcietināšanas lidostā. Reperi vaino sava paziņas sašaušanā pēc pērn rudenī notikuša strīda Holivudā.

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon
32

Policija arestēja mūziķi lidostā trešdienas rītā, kad viņš kopā ar gaidībās esošo draudzeni atgriezās mājās pēc Lieldienu brīvdienām. Viņam izvirzīta apsūdzība par uzbrukumu ar nāvējošu ieroci.

Likumsargi redzēti arī pie repera mājas Losandželosā, kur veikta kratīšana. Detektīvi no mājas iznesuši vairākas kastes ar iespējamiem pierādījumiem.

foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID/ Vida Press
Policijas detektīvi no repera A$AP Rocky 4.4 miljonus dolāru vērtās mājas Losandželosā iznes vairākas kastes ar iespējamiem pierādījumiem šaušanas lietā.

A$AP Rocky nogādāts Losandželosas galvenajā policijas iecirknī, kur veikta nopratināšana un viņš apcietināts. Viņš esot lūdzis sava advokāta klātbūtni.

Topošais tēvs samaksājis 550 000 ASV dolāru lielu drošības naudu un jau trešdienas vakarā redzēts pametam cietuma ēku, ģērbies melnbaltā tērpā un sporta apavos.

Losandželosas policijas departamenta izplatītajā paziņojumā teikts, ka darbinieki “uzcītīgi strādājuši”, lai izmeklētu 2021. gada novembrī notikušo apšaudi, kurā cietušais guvis vieglus ievainojumus, kā arī tiekot darīts viss, lai “identificētu aizdomās turamo(s)”.

Ja Rakims Maierss tiks atzīts par vainīgu, saskaņā ar Kalifornijas Kriminālkodeksu viņam draud cietumsods līdz vienam gadam un 1000 ASV dolāru naudas sods, kā arī probācijas laiks par pārkāpumu. Ja viņu notiesās par uzbrukumu ar nāvējošu ieroci, Maierss varētu pavadīt štata cietumā līdz pat četriem gadiem un viņam piemērotu 10 000 ASV dolāru lielu sodu, kā arī noteiktu obligātu pārbaudes laiku.

Anonīmi informatori portālam “HollywoodLife” norādījuši, ka reperim var draudēt arī krietni ilgāka brīvības atņemšana. Viņam varot piemērot līdz pat 14 gadiem cietumā!

Uzsāktā tieslieta sakrīt ar laiku, kad Riannai kuru katru brīdi ir pasaulē jālaiž abu pirmais kopīgais bērns.

Ja reperis tiks notiesāts, viņam var nākties palaist garām sava bērna dzīves pirmos mēnešus, ja ne gadus.

Minimālā apsūdzība paredz sešu mēnešu ilgu brīvības atņemšanu, savukārt par uzbrukumu ar nāvējošu ieroci parasti tiek piespriests četru gadu ilgs cietumsods.

Tajā pašā laikā apgabala prokuratūra var pieprasīt papildus sodu saistībā ar “šaujamieroča izmantošanu personiskām vajadzībām”, kas attiecīgi var palielināt cietumsodu par vēl trim līdz desmit gadiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Reperi arestēja Losandželosas lidostā īsi pēc tam, kad viņš ar privāto lidmašīnu pārradās mājās no brīvdienām. Kopā ar bērna gaidībās esošo draudzeni Riannu mūziķis viesojies popzvaigznes dzimtenē Barbadosā. Pirms brīvdienu brauciena pārim nācās noraidīt baumas par šķiršanos, uz ko it kā pamudinājusi neuzticība attiecībās.

Atgādināsim, ka reperis A$AP Rocky izziņots kā viens no galvenajiem māksliniekiem šī gada “Positivus” festivālā, kas šoreiz notiks Rīgā, Lucavsalā. Ja repera vaina tiks pierādīta, fani viņa uzstāšanos droši vien nesagaidīs.

“Visticamāk, par lielāko un nozīmīgāko hiphopa koncertu Baltijā kļūs A$AP Rocky uzstāšanās "Positivus" festivālā nākamā gada 16. jūlijā Rīgā, Lucavsalā,” pērn pēc pirmo mākslinieku izziņošanas vēstīja festivāla organizatori. “Pēc divu gadu pārtraukuma festivāls atgriezīsies jaunā norises vietā Rīgā un grūti iedomāties labāku festivāla noslēgumu, kā viena no lielākajām pasaules hiphopa zvaigznes koncertiem "Positivus" festivāla noslēgumā.”

“Ņujorkas hiphopa žanra lielākā zvaigzne A$AP Rocky ir izveidojis kopprojektus ar gandrīz visiem lielākajiem sava žanra pārstāvjiem kā Kendrick Lamar, Drake, Frank Ocean, Tyler, The Creator,  Skepta, FKA Twigs, 21 Savage, London On Da Track, Kid Cudi, Gucci Mane, Santigold, 2 Chainz, Yelawolf un apliecinājis arī spēju sajaukt šķietami nesavienojamo, radot populārus skaņdarbus kopā ar tādiem mūziķiem kā Tame Impala un Moby,” teikts oficiālajā preses relīzē.