Slavenības
2022. gada 21. aprīlis, 16:17

Nikolass Keidžs atteicās no lomas "Matriksā" un "Gredzenu pavēlniekā" šī iemesla dēļ

Jauns.lv

Populārajam Holivudas aktierim Nikolasam Keidžam savulaik piedāvātas lomas divās kulta franšīzes filmās. Taču viņš atteicies no piedāvājuma spēlēt "Matriksā" un "Gredzenu pavēlniekā". Iemesls tam ir tikai viens. Turklāt ļoti vienkāršs un bezgala sirsnīgs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Intervijā ar slavenību žurnālu “People” aktieris Nikolass Keidžs atzinies, ka nav bijis gatavs pieņemt lomu piedāvājumus abās topošajās kulta filmās, jo vēlējies palikt mājās kopā ar ģimeni. Ja Keidžs piekristu piedāvājumam, viņam nāktos būt prom no valsts trīs gadus, taču tad viņš neredzētu, kā uzaug dēls Vestons.

Nikolasa Keidža dēls Vestons Keidžs

gallery icon
50

“Pirmkārt un galvenokārt, dzīvē nav tāda Nika Keidža, kurš nevēlētos pavadīt laiku ar saviem bērniem,” norāda aktieris.

“Nav arī tāda Nika Keidža, kurš neliktu ģimeni pirmajā vietā pirms karjeras,” viņš papildina. “Es noraidīju piedāvājumu filmēties “Gredzenu pavēlniekā” un noraidīju piedāvājumu filmēties “Matriksā”, es nevēlējos doties trīs gadus uz Jaunzēlandi vai trīs gadus uz Austrāliju, jo man vajadzēja būt mājās kopā ar savu dēlu Vestonu. Tā nu tas ir.”

Nikolasa Keidža dēlēns draiskojas pie viesnīcas

gallery icon
7

Savu paskaidrojumu aktieris noslēdzis sekojošiem vārdiem: “Ir milzīga atšķirība starp Niku Keidžu filmā “The Unbearable Weight of Massive Talent” (“Spoža talanta nepanesamais smagums”, 2022) un to Niku Keidžu, kas šobrīd sēž jūsu priekšā.”

Nikolass Keidžs ir divu dēlu tēvs. Vestons šobrīd ir 31 gadu vecs, savukārt Kal-Els – 16. Aktieris ar savu sievu Riko Šibatu šogad gatavojas trešo reizi kļūt par tēvu. Keidžs ir arī vectēvs diviem mazbērniem. Septiņus un piecus gadus vecos mazdēlus dāvājis viņa vecākais dēls Vestons.

Nikolass Keidžs un viņa piektā sieva Riko Šibati

gallery icon
25

Keidžs ir bijis precējies piecas reizes. Pirmā sieva bija aktrise  Patrīcija Ārkete. Viņi bija precējušies no 1995. gada aprīļa līdz 2001. gadam, kad laulība šķirta oficiāli.
 
Par otro sievu aktieris apņēma rokenrola karaļa Elvisa Preslija vienīgo meitu Lizu Mariju Presliju. Viņi apprecējās 2002. gada 10. augustā un jau pēc 107 dienām iesniedza prasību šķirt laulību. Oficiāli tā šķirta 2004. gada 16. maijā.

Trešā Keidža sieva bija Alise Kima. Viņi apprecējās 2004. gada 30. jūlijā privātā rančo Kalifornijā. Alise Kima ir Keidža otrā dēla Kal-Ela māte. Pāris izšķīrās 2016. gada janvārī.

2019. gada martā Keidžs Lasvegasā apprecējās ar Ēriku Koiki un jau četras dienas vēlāk pieprasīja laulības anulēšanu. Tā paša gada jūnijā viņi šķirti oficiāli.

Viesnīca un kāzu ceremonijas vieta Lasvegasā, kur laulājās Nikolass Keidžs un viņa piektā sieva Riko

gallery icon
14

2021. gada 16. februārī Nikolass Keidžs apprecējās piekto reizi. Kopā ar Riko Šibatu aktieris gaida savu trešo bērnu. Pārim šis būs pirmais kopīgais mazulis.

Aktiera vecākā dēla Vestona māte ir aktrise Kristīna Fultone. Viņi nebija precējušies.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās