Šomase un Rajecka sajūsmā par Lūsēna jauno projektu "Promenāde". FOTO
Spītējot vējainai pievakarei, „Daugavas koncertzālē”, muzikālā apvienība „Promenāde” ar lustīgu koncertu prezentēja savu albumu „Dāvana”.
Slavenības
2015. gada 4. jūnijs, 15:03

Šomase un Rajecka sajūsmā par Lūsēna jauno projektu "Promenāde". FOTO

Jauns.lv

3. jūnija vakarā Daugavas koncertzālē notika muzikālās apvienības „Promenāde” pirmā albuma prezentācija, kuru apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Komponista Jāņa Lūsēna jaunizveidotā muzikālā apvienība „Promenāde”

mūzikas cienītājus aicināja uz sava pirmā albuma „Dāvana” prezentācijas koncertu. Muzikālās apvienības sastāvā ir gan pats komponists Jānis Lūsēns, gan viņa dēls Jānis Lūsēns juniors, ģitārists Rihards Goba un bundzinieks Harijs Gūtmanis, bet duetā dzied Anmary (Linda Dinsberga) un Uģis Roze.

Koncerta laikā lielu uzmanību izpelnījās Anmary, kura ne tikai priecēja ar lielisku vokālo sniegumu, bet arī piesaistīja skatienus ar izvēlētajiem tērpiem. Koncerta pirmajā daļā dziedātāja bija saposusies gaiši zilā pasteļtoņu kleitā, bet otrajā daļā uz skatuves kāpa koši rozā kleitiņā. Turpat aizskatuvē koncerta norises laikā Anmary sniegumu vēroja viņas vīrs, muzikālās apvienības „Promenāde” producents Aigars Dinsbergs.

Pēc uzstāšanās Anmary baltu rožu pušķi dāvāja viņas dēls Marts.

Uz „Promenādes” pirmā albuma prezentāciju ieradās arī dziedātāja Olga Rajecka ar vīru Ivo Bankavu un draudzeni Ināru Trēziņu. Šlāgerdziedātāja Ineta Rudzīte, kurai tieši todien bija vārda diena, uz koncertu ieradās kopā ar meitu Elzu Mariju, un arī dziedātāja Liene Šomase vakaru baudīja divatā ar meitu Gabrielu. Prezentācijas viesu vidū bija arī rakstnieks Ēriks Hānbergs ar kundzi Velgu un citi.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica, Inta Mengiša