Slavenības
2022. gada 6. aprīlis, 06:03

Princese Diāna no sava iepazīšanās saraksta izslēdza Holivudas sirdsāķīti Tomu Krūzu. Lūk, kāpēc

Jauns.lv

Par izskatīgo Holivudas aktieri Tomu Krūzu savulaik sapņoja daudzas dāmas. Princeses Diānas laulība bija izirusi, kad viņai radās izdevība apmeklēt filmas "Neiespējamā misija" uzņemšanas laukumu un satikties ar pašu aktieri.

Diānas bijušais šefpavārs Darens Magreidijs pastāstījis, kādas bijušas princeses īstās domas par daudzu sieviešu elku aktieri Tomu Krūzu.

Mūžam jaunais Toms Krūzs. Aktierim – 50!

gallery icon

Darens Makgreidijs savā jaunākajā tvītā atklājis, ka Velsas princese nekad neietu uz randiņiem ar Krūzu viņa mazā auguma dēļ.

“Es atceros, ka princesei Diānai bija iespēja aizvest savus zēnus uz “Neiespējamās misijas” uzņemšanas laukumu un satikt Tomu Krūzu,” raksta šefpavārs.

foto: Steve Meddle/Shutterstock/ Vida Press
Princeses Diānas bijušais šefpavārs Darnes Makgreidijs.

“Vils un Harijs bija sajūsmā par pirotehniku. Bet princese Diāna… ‘Vēl viens izsvītrots no saraksta, Daren. Viņš ir pārāk īss!’”

“Viņa [Diāna] kādu rītu ienāca virtuvē un teica – ‘Daren, mēs esam saņēmuši ielūgumu iet un apskatīties, kā top filma "Neiespējamā misija" "Pinewood" studijā Londonā. Es varētu paņemt līdzi Viljamu un Hariju,” šefpavārs iesāk stāstījumu par to, kā princese tikusi pie iespējas iepazīties ar Tomu Krūzu klātienē.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon

“Protams, viņi tad bija mazi un viņiem, visticamāk, patiktu pirotehnika un viss notiekošais. ‘Vai jūs domājat, ka viņiem tas interesētu?’” – apvaicājusies princese.

“Es atceros, ka teicu – ‘Es neesmu pārliecināts par zēniem Jūsu Karaliskā Augstība, bet, ja jums ir iespēja satikt Tomu Krūzu…’. Viņa atbildēja – “Daren, es centīšos jokot.’”

Toms Krūzs filma “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā 2020. gada novembrī Romā

gallery icon

Darens Makgreidijs atceras, kā Diāna apmeklējusi pils virtuvi nākamajā dienā pēc filmēšanas laukuma apmeklējuma.

“Viņa ienāca, paņēma kādu augli un izgāja, neko nesakot. Taču ejot ārā, viņa piebilda ‘Vēl viens izsvītrots no saraksta. Viņš ir pārāk īss.’”

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon

Kā vēsta avoti internetā, princese Diāna bija 1,78 metrus gara, savukārt Toma Krūza augums, pēc pārdrošākajām aplēsēm, sasniedz 1,70 metrus.

Nikola Kidmena un Toms Krūzs

gallery icon

Toma Krūza un Keitijas Holmsas dzīve

gallery icon