Slavenības
2022. gada 4. aprīlis, 19:25

Vilu Smitu salīdzina ar Meganu Mārklu viņa nesenās uzvedības dēļ

Jauns.lv

Diskusijas par Vila Smita pļauku “Oskara” balvu vakara tiešraides laikā aizvien nav rimušās. Pēc ceremonijas Smits atvainojās Krisam Rokam, nosaucot savu uzvedību par “nepieņemamu un neattaisnojamu”. Taču daudziem ar šo atvainošanos ir par maz.

“Vardarbība visos tās veidos ir indīga un destruktīva,”  Vils iesāka savu atvainošanos. “Mana uzvedība aizvadīta vakara Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā bija nepieņemama un neattaisnojama. Joki par mani ir daļa no mana darba, bet joks par Džadas veselības stāvokli man bija par daudz, un es reaģēju emocionāli.”

Vils un Džada Pinketa Smiti

Holivudas slavenais aktieru pāris Vils Smits un Džada Pinketa Smita laulībā nodzīvojuši jau 17 gadu. Baumo, ka viņi atbalstot brīvās ...

gallery icon

Kad Vils Smits “Oskara” balvu vakarā kāpa uz skatuves pēc labākā aktiera balvas, viņš atvainojās Kinoakadēmijai, taču ne Krisam Rokam. Vēlāk gan viņš šo kļūdu laboja. “Es vēlētos publiski atvainoties tev, Kris. Es nebiju savā ādā un kļūdījos.” Viņš publiski atzinis, ka ir rīkojies nepareizi. Ka jūtas apkaunots, jo nav uzvedies sevis cienīgi. Savus vārdus Smits noslēdza ar teikumu, ka vardarbībai nav vietas mīlestības un laipnības pilnā pasaulē.”

Kāds paziņa arīdzan apliecinājis, ka Smits uzsācis ārstēšanās terapiju, jo šī epizode ar nevietā pateikto joku atsaukusi viņam atmiņā bērnību un to, kā tēvs fiziski darījis pāri mammai.

Neraugoties uz atvainošanos, Vila Smita uzvedību bargi kritizējuši daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki. Sevišķi skarbi par šādu uzvedību izteikusies amerikāņu TV personība Megina Kellija. Viņa Vilu Smitu salīdzinājusi ar Meganu Mārklu, norādot, ka viņi abi “vaimanājot” par savām problēmām, tajā pašā laikā nepievēršot ne mazāko uzmanību tam, ko ir jāpārdzīvo un ar ko jātiek galā cilvēkiem no parastās tautas.

foto: action press/ Vida Press
TV personība Megina Kellija.

“Es viņu liktu vienā laivā ar Meganu Mārklu ar viņas vaimanāšanu un raudāšanu par rasistiem karaliskajā ģimenē, kuru vārdus viņa negrib nosaukt un to, cik grūti ir būt princesei.”

Megina Kellija atzīmējusi, ka viņi abi ierindojas pasaulē ietekmīgāko zvaigžņu skaitā un, viņasprāt, cilvēkiem esot vienalga, vai kāds par viņiem pasaka ko sliktu, tāpat kā esot  vienalga, cik grūti ir paciest likstas, ar ko nācies dzīves ceļā saskarties.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē veterānu godināšanas pasākumu 2021. gada novembrī

gallery icon

TV personības teiktais savukārt izraisījis sašutumu karaļnama fanu vidū, kas nosaukuši Kellijas teikto par apkaunojošu uzbrukumu Meganai.

“Kā jums izdevās šajā visā iepīt iekšā vēl Meganu Mārklu?” – neizpratnē ir kāda “Twitter” lietotāja. “Pat cilvēki, kuriem nepatīk Megana Mārkla, ir samulsuši par šādu salīdzinājumu,” piebalso cita.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon

Savukārt, kāds, kurš pavisam noteikti nav Meganas fans, komentējis sekojoši: “Likt viņu vienā laivā? Patiešām? Jūs pašu vajadzētu likt vienā laivā ar Meganu Mārklu. Jūsu reakcija un žēlošanās ir tieši tādā pašā līmenī, kā viņas.”