foto: Publicitātes
Zane Čulkstēna sagaidījusi otro atvasi
Šķiet, itin drīz Zanei būs jauns darbs - Latvijas Republikas Kultūras ministrija viņu virza Latvijas Mākslas akadēmijas padomes locekles amatam.
Slavenības
2022. gada 30. marts, 06:39

Zane Čulkstēna sagaidījusi otro atvasi

Žurnāls "Kas Jauns"

"Vecāki kūst no laimes un pateicības, māsa spiedz aiz sajūsmas!" - tā par savas otrās atvases nākšanu pasaulē soctīklos vēsta starptautiskā mūzikas festivāla "Rīga Jūrmala" izpilddirektore Zane Čulkstēna un viņas dzīvesbiedrs Jānis Trēgers, azartspēļu uzņēmuma "Viensviens.lv" valdes priekšsēdētājs.

Zane atklāj, ka pāra dēlam dots vārds Larss. “Skaists un vesels, ticam, ka būs arī labs un drosmīgs,” ierakstīja Čulkstēna, kas jau ir māte meitai Jetei - viņa pasaulē nāca 2017. gada augustā.

Zane jau vairākus gadus bijusi starptautiskā mūzikas festivāla "Rīga Jūrmala" izpilddirektore. Nu gan festivāla rīkošana ir zem jautājuma zīmes - Eiropas Savienības un Lielbritānijas sankcijām ir pakļauts Krievijas oligarhs Pjotrs Avens, ar kura gādību "Rīga Jūrmala" pie mums notika.

Sabiedrībā pazīstami cilvēki ierodas uz Andra Nelsona un Baireitas festivāla orķestri "Rīga Jūrmala" festivālā

Sabiedrībā pazīstami cilvēki ierodas uz Andra Nelsona un Baireitas festivāla orķestrī "Rīga Jūrmala" festivālā.

gallery icon

Skaidrs, ka šovasar festivāla nebūs - organizatori jau paziņojuši, ka Ukrainā notiekošā kara dēļ tas atcelts. “Notikušas izmaiņas arī festivāla padomē un vadībā, tāpat esam apņēmušies pilnībā pārskatīt mūsu potenciālo darbību nākotnē,” tā teikts paziņojumā "Rīga Jūrmala" mājaslapā internetā.

Zanei, protams, tagad ir citas rūpes – nu viņai priekšā jaundzimušā auklēšana. Ar priecīgo notikumu soctīklos viņu sveic arī sabiedrībā zināmi ļaudis. “Mīlulītis! Apsveicu Tevi, Zanīt, ar dēliņa piedzimšanu! Lai aug liels un vesels,” tā vēl azartspēļu magnāts un mecenāts Jānis Zuzāns. Sirsniņas komentārā salikusi fonda "Mākslai vajag telpu" vadītāja Katrīna Jaunupe, no sirds sveic filmu producente Alise Ģelze, “skaisto ģimeni” apsveic modele Luīze Salmgrieze. “Tik gaidīts mazulītis! Apsveicu visu brīnišķīgo ģimeni!” sumina laikmetīgās mākslas centra "Kim?" izpilddirektore Elīna Drāke, bet māksliniece Ieva Bondare ierakstījusi: “No visas sirds apsveicam laimīgo Māmiņu, lepno Tēti un lielo māsu ar mazulīti!” Prieka pilnu dzīvi vēl māksliniece Katrīna Neiburga, mīļus sveicienus Larsa mammai un tētim nodod arī eksministrs Juris Pūce.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!